2777
2789
عنوان

وای همکار شوهرم بهم پیام داده

424 بازدید | 17 پست

من با چند تا از همکارای شوهرم ( خانوما) دوست بودم و شماره همو داریم و بیرون میریم باهم 

الان دیدم یکی از همکارای شوهرم ( این آقا بود) که یکبارم بیشتر ندیدمش تو مهمونیا و فوریت پزشکی هست بهم پیام داده که شمارتو از فلان خانوم x گرفتم 

تو مهمونی دیدمت و ازت خوشم اومده میشه بیرون همو ببینیم

و ازم عکس خواسته بود 😐😐 یعنی نمیدونه من زن همکارشم نمیدونه من متاهلم? وای از وقتی پیام داده بود خیلی ترسیدم یهو 

ولی بعدش گفتم من ک کاری نکردم بهش گفتم لطفا مزاحم نشید چرا شما باید منو ببنید من متاهلم. و چت رو پاک کردم 

میترسم باز مزاحم شه میترسم شوهرم بفهمه اصلا بهش بگم یا نه؟ 

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو به شوهرت اون نقشه شوم در سر دارد

یعنی این قضیه رو به شوهرم بگم؟ میترسم بدتر کش داده بشه آخه نمیدونم با چه هدفی به من پیام داده من تو مهمونیا همش کنار شوهرمم یا بچه بغلمه 

نگو شوهرتواستون دردسر میشه اگه آدم خپبی بود پیام نمیداد

دقیقا نمیدونم چکار کنم 😭 بعد شوهر من رو این چیزا خیلی حساسه پارسال مزاحم داشتم شوهرم فهمید خیلی برام بد تموم شد 

شوهرت داره امتحانت میکنه یا اون آقا آتو داره از شوهرت هردوشم خوب نیست

نه بابا شوهرم هیچ وقت نمیاد شماره منو بده همکارش بده به نامحرم که بیاد منو امتحان کنه 

دومی رو آخه اگه اتویی از شوهرم داشته باشه چرا باید بیاد به من بگه میشه بیرون ببینمت ازت خوشم اومده و فلان 

من اصلا ممطعن نیستم ایشون میفهمه من متاهلم؟