2777
2789
عنوان

این دلایل برای رد کردن خواستگارم کافیه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 52 پست
خب پس طبیعیه درسته بهتره یکی دو ماه اول خواستگاری اصلا از رابطه جنسی حرف زده نشه، ولی خب خیلیا بلد ن ...

😅😅

نمیدونم با این کاراش دل زده ام میکنه به شرایط مالیش که فکر میکنم میگم حیفه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثلا میگه خانم نباید مثل کتلت باشه که من اینور اونورش کنم و...من هرچی میگم ما الان تو موقعیتی نبستیم ...

خب این یعنی تفاوت اعتقادی دارید 

یعنی از لحاظ محرم نامحرم سخت گیر نیست

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

ببخشید ها ولی عکستو با لباس زیر تو گالریت چیکا می‌کرده😐

دیگه اختیار گالری خودمو که دارم بعدم یه پیراهن پوشیده بودم شلوار نداشتم نشسته،بودم لباس زیرم مشخص شده بود

اره از روز اول گفت میگفت من هرمعیاری میخواستم تو داشتی بقیه اشم مهم نیست درست میشه

خب دیگه بابت همین خیلی باهات راحت شده و حس صمیمیت می‌کنه . اون دیگه انتخابشو نهایی کرده و تورو زن خودش می‌دونه 😁

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

😅😅نمیدونم با این کاراش دل زده ام میکنه به شرایط مالیش که فکر میکنم میگم حیفه

در مورد عقایدش خیلی دقت کن 

البته اگه معتقد هستیا 

یه روز کل زمان نماز باهم باشید ببین حواسش هست نماز قضا نشه؟ در مورد برنامه ریزی مالی بپرس ببین اصلا به خمس اهمیت میده؟ رفتارش پیش خانم های دیگه مخصوصا خانم های فامیلش رو بررسی کن ببین راحته نیست؟ کنارش فیلم یه زن .... باز کن ببین چطور نگاه می‌کنه یا چطور واکنش نشون میده

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

مثلا میگه خانم نباید مثل کتلت باشه که من اینور اونورش کنم و...من هرچی میگم ما الان تو موقعیتی نبستیم ...

مذهبی و محجبه ای عکستو با لباس زیر تو گوشیت نگه میداری؟ والا ما که مذهبی نیستیم همچین عکسایی نداریم

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

کاری با حرفای اون ندارم. فقط این خیلی گرمه. اگه تو مزاجت سرده حتما زود فرار کن. شوهر من سادیسم جنسی داره. من قدرت بدنیم پایینه و چون خیلی اذیتم کرده ازش متنفرم. به خاطر همین هر شب حس تجاوز بهم دست میده

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

دیگه اختیار گالری خودمو که دارم بعدم یه پیراهن پوشیده بودم شلوار نداشتم نشسته،بودم لباس زیرم مشخص شد ...

اختیارشو داری درست اما مگه نمیگی مذهبی هستی؟ وقتی هنوز محرم نشدین بهم چرا باید این عکساتو ببینه؟ مگه تو مذهب محرم نامحرم ندارین؟

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

تا حالا نگفته انقدر هاته

چطوری تا ۳۵ صبر کرده؟

کاش بپرسی

خیلی مهمه

اگه تو کار صنایع دستی هم باشه دیگه بدتر

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮