2777
2789
عنوان

این دلایل برای رد کردن خواستگارم کافیه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 52 پست
مایی که مذهبی نیستیم عکس با لباس زیر تو گوشیمون نداریم ، مذهبیا چه آپدیت شدن

گالری بقیه به من ربطی نداره ولی بعدش توضیح دادم که پیراهن بلند پوشیده بودم نشسته بودم رفته بود بالا لباس زیرم مشخص بود این همه گارد علیه مذهبی ها رو نمیدونم مگه من گفتم امامم که از هر گناه و اشتباهی به دور باشم

حالا نمیدونم اگر دوست داری بازم میتونی از گالری مذهبی ها ایراد بگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گالری بقیه به من ربطی نداره ولی بعدش توضیح دادم که پیراهن بلند پوشیده بودم نشسته بودم رفته بود بالا ...

من بر خلاف نظر بقیه نظر میدم ۱۷ سال ازدواج کردم بنظرم شاید از دید بقیه هول بنظر برسه ولی میشه گفت از روی سادگیشه چون فکر میکنه شما صد درصد جوابتون بهش مثبته بنظرم مشاور برین و اینکه مرد گرم خیلی بهتر از مرد سرده سریع جواب نه ندین و اینکه واقعا مسئله ج نسی یک وسیله مهم در ازدواجه

من بر خلاف نظر بقیه نظر میدم ۱۷ سال ازدواج کردم بنظرم شاید از دید بقیه هول بنظر برسه ولی میشه گفت از ...

ممنون ولی خوب کن چیزای دیگه ای ام ازش دیدم ث متوجه شدم اصلا اعتقاداتش بهم نمیخوره و ردش کردم امیدوارم که دختر خوبی متناسب با خودش پیدا کنه

اسی واقعا به هم زدی در عرضه یک ساعت؟؟؟ اون چی گفت

نه عزیزم اصلا نمیدونم چرا تاپیکم اومده بالا این تاپیک برای چن روز پیشه

هیچی مناطقی باهم صحبت کردیم گفتم من آدمی ام که چارچوب و اعتقاد داره به درد تو نمیخورم چون همش بهم میگفت عکس،بفرست یا مثلا میگفتم بریم مسجد نماز بخونیم نمی اومد دیگه خودش متوجه شد به درد هم نمیخوریم