2777
2789

اول شاریطشو میگم 35سالشه،ارشد داره،کارمند بانک و تو کار ساخت و سازه،خونه و ماشینم داره 

خودم 25لیسانس 

از لحاظ خانوادگی،اعتقادی و فرهنگی در یک سطح هستیم و همسایه ایم

از اخلاقش بخوام بگم هروقت زنگ میزنم جوابمو میده شده مثلا سر قرارداد بوده در حد چن دقیقه باهام حرف زده بعد قطع کرده،نمیدونم ادا در میاره یا واقعیته چن روز همدیگه رو نبینیم میگه دلم تنگ شده تصویری بگیریم که من قبول نمیکنم ،مسئولیت پذیره و کاری اهل تنبلی نیست،خیلی مستقله که برای من همیشه مهم بوده

مهم ترین مشکل من اینه که این آقا درباره مسائل جنسی خیلی حرف میزنه یعنی از هفته اول شروع کرد،شبا میگفت بیا بغلم بخواب از پشت تلفن برام بوس می‌فرستاد،یکسره از هیکل من می‌پرسید،همش میگه مهم ترین چیز برای من همینه درباره رابطه دوستاش با دوست دخترشون برام میگه

الان ادامشو میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا میگه خانم نباید مثل کتلت باشه که من اینور اونورش کنم و...من هرچی میگم ما الان تو موقعیتی نبستیم که بخوایم درباره این مسائل حرف بزنیم قبول نمیکنه 

یا اون روز تو کافه من گوشیمو دادم دستش عکسمو با برادرزاده ام ببینه کل گالری منو گشت و حتی عکس،منو با لباس زیر دید بعدم که من ناراحت شدم گفت خودت گوشیو دادی دستم اینم بگم که من مذهبی و محجبه ام یعنی خیلی برام این چیزا مهمه ولی گفت گناه نیست که من خواستگارتم

مثلا میگه خانم نباید مثل کتلت باشه که من اینور اونورش کنم و...من هرچی میگم ما الان تو موقعیتی نبستیم ...

ب نظرم اون دیگه خودشه ب چشم شوهر واقعی میبینن و تو زنشی 😅

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

اره رسمیه حتی خونمون اومدن

خب پس طبیعیه 

درسته بهتره یکی دو ماه اول خواستگاری اصلا از رابطه جنسی حرف زده نشه، ولی خب خیلیا بلد نیستن 

اگه اهل دوست دختر نبوده باشه تاحالت کاملا طبیعیه این همه سال مجرد بوده آمپر چسبونده 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...