2777
2789
عنوان

چرا بعضی گربه ها دم ندارن

299 بازدید | 39 پست

بعضیاشون اینجورین چرا کار آدمای اشغاله؟؟

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

برای دعا و ...هم فک کنم استفاده میکنن دقیق نمیدونم دست و پا رو شنیده بودم

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

چون گیر یک مشت ادم مریض روانی افتادن

بی وجودا دلم میخواد اعضای بدنشون زنده زنده قطع کنم وای چقد حال میده اینکار

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

ممکنه

البته خودشون تو دعوا هم ممکنه آسیب ببینن

گربه محل ما دم یه گربه رو کنده بود، داشتن همو میکشتن😐😂

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بعضیا مادرزادیهبعضیاشونوهم عنسان های پلید کثیف بی خانواده برای جادو جمبل قطع میکننحتی دست و پاهاشون ...

وای جادو چی؟

کاره ی مشت مریضه روانیه بیشرفه بیهمه چیزه

دلم میخواد تا چن سال بدترین شکنجه روشون بکنم آخرم بکشمشون