2777
2789
سالم سالم چکاب کامل گرفتم شربت خواب بهش داد ب ابوالفضل اگ پنج دقیقه بخوابه اصن شربت روش اثر‌نداره

حتما دکتر ببر از همه لحاظ بررسی کنه

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

نه اخه ی مدت ممکن ماست و لبنیات خونمون باشه بخورم یمدتم اصن نمیخریم نیست بازم همین اخلاق داره ابجیم‌ ...

نه خوب میشه،شیرتون نفخ داره میخوره دل درد میگیره،بعد میک میزنم دل دردش خوب بشه،ولی همه چی بدتر میشه،راهمار عرق نعنا طبیعی رو امتحان کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو شیشه شیر شیر گاوی بریز دیگه بدون لاکتوز بده باز از دکترت بپرس چون بالای ۱سال اوکیه ولی باز دقیق ا ...

نوزاد که بود راحت هربار۵۰دقیقهدایناذتایم‌میذاشتم‌پستونک بگیرهذاصن‌نگرفت که نگرفت

پلی دکتر گفت مشکلی ندارع میخوره شیر ولی انقدر تند تند شیر میخوره تموم‌میشه میاد میچسبه میگه سینت بده دهنم 😵‍💫😵‍💫😵‍💫حالا امروز امتحان‌میکنم‌از شیر بگیرمش ببینم هفته دیگ‌هم‌همینجوره

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
نه خوب میشه،شیرتون نفخ داره میخوره دل درد میگیره،بعد میک میزنم دل دردش خوب بشه،ولی همه چی بدتر میشه، ...

پس همون بگیرمش ک راحت بشه هم من هم‌خودش چون‌اصن استرس غذاش ندارم خیلی خوش خوراک

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه عادت کرده سینه دهنش باشه

کاملا درکت میکنم

من تا مینشستوم توی ماشین چه ۲دقیقه راه بود چه ۵ساااعت باااید سینه میخورد

آخ که مسافرت برام زهر بود انقدر خودم توی ماشین حالم بد میشددد

۳ماه زودتر از،شیر گرفتم

کاملا هم یدفعه ای

بچه های اینجوری اصلا نمیشه به تدربج از شیر گرفت بدترترتر میکنن

عزمت جزم کن یک هفته بیخوابی بکش و اعصابت اروم کن تا راحت بشی

من دختر ساعت ۱۲شب تصمیم گرفتم تز شیر بگیرم تا فردا شبش ۱دقیقه هم نخوابیدم ۱هفته هم مریص شد بردم دکتر خندید و گفت این هیچیش نیست مثل به معتاده داره ترک میکنه مریض شده

دفعش هم درست میشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
نوزاد که بود راحت هربار۵۰دقیقهدایناذتایم‌میذاشتم‌پستونک بگیرهذاصن‌نگرفت که نگرفتپلی دکتر گفت مشکلی ن ...

دیگه سینه نباشه مجبوره همون شیر و بخوره دیگه وابسته شده

اگر خوابت اوکیه امروز بگیرش چون شب باید بیدار بمونی 

اگه بیخوابی امشب استراحت کن از فردا صبح شروع کن

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

یعنی میشه مادر از بچش متنفر بشه چون خسته شده 🥺 این دیگه چه سمیه جدیدا توی نی نی سایتیها افتاده عشق ...

عزیزم اسی اینجوری میگه چون خیلی خسته ست اذیته و گرنه از ته دلش نمیگه اصلام از بچه ش متنفر نیست دیگه واقعا بریده اگه بچه اروم بشه مادر هم آروم میشه