2777
2789
ببین تلخک‌بزنم بخوره ببین تلخدخب‌دیگ‌نمیخوره‌بعد اون‌گریه هاش چجوری‌اروم‌میشه

شیشه بده دیگه 

شاید اصلا سینه سیرش نمیکنه 

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا شرایط مثل قبلا منه حرفمو گوش کن ، ببین اون ساکت شدن با شیره خیلی بده اصلا خود مشکل همونه بچه ه ...

باشه عزیزم اگ امروز‌حتما‌میخرم 

ابجیم خیلیییی بهم‌میگه چون‌وقتی خونه ابجیم میبرمش حتی چندساعتم‌نباشم‌همش ازش فیلم‌میده انقدرررررر خوشحال کلی میخنده بازی میکنه من ک‌میرسم انقدر جیغ میکشه و‌گریه ک سینه بده بهم موقع رانندگی‌پشت فرمون یعی هرجا ک‌یادم‌میاد من سینم بیرون بوده براش 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
شیشه بده دیگه شاید اصلا سینه سیرش نمیکنه

شیر خشکی بود دکتر‌گفت شاید این دفعش بخاطر شیر خشک‌چون اپتامیل میخورد دیگ شهرمون ی مدتداصن‌پیدا نشد مجبور شدیم‌عوض‌کنیم دیگ از شیر خشک‌گرفتمش الانم چون‌دیگ‌میخوام‌از شیر بگیرمش شبشه هم‌همون دردسره 

گرسنش نیست اصلا چون خدارشکر غذاش خیلیییی خوبه خیلی

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
عکس از رودش گرفتیم دکتر‌گفت مشکل نداره الرژی ب چیزی و‌نمیدونم شاید الزژی باشه ولی خب انقدر متوجه میش ...

شیر خشک امتحان کردی ؟ شاید مشکل از شیر توعه. به چند روز تست کن

راه آخر بنظرم از شیر گرفتنه دیگه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

برام عجیبه، خوشی زده زیر دلت یکی دیگه اوردی؟؟؟؟

هرچییی یعنی خداشاهدهدهرچییی از گل بودن پسرم بگم‌کم‌گفتم انقدرررر این بچه فرشته بود انقدر گفتم‌خودم‌چشم زدم دومی اینجوری زجر‌کشم‌کرد

شیر خشکی بود دکتر‌گفت شاید این دفعش بخاطر شیر خشک‌چون اپتامیل میخورد دیگ شهرمون ی مدتداصن‌پیدا نشد م ...

پستونک نمیخوره؟

ببین خودت ماست وشیر زیاد میخوری ؟

شاید حساسیت به پروتئین گاوی داره

برادر زاده منم اونطوری بود

شیر بدون لاکتوز دادن درست شد

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

شیر خشک امتحان کردی ؟ شاید مشکل از شیر توعه. به چند روز تست کنراه آخر بنظرم از شیر گرفتنه دیگه

اره بابا از روز دنیا اومد شیرخشک هم‌میخورد‌چون‌اپتامیل کم شد پیدا نشد ی مدت گیگوز‌بهش دادم که  دیدم اذیتم کلا از شیر خشک‌گرفتمش اخه غذا خیلی میخوره گرسنه نیست

پستونک نمیخوره؟ببین خودت ماست وشیر زیاد میخوری ؟شاید حساسیت به پروتئین گاوی دارهبرادر زاده منم اونطو ...

نه اخه ی مدت ممکن ماست و لبنیات خونمون باشه بخورم یمدتم اصن نمیخریم نیست بازم همین اخلاق داره ابجیم‌میگه بخدااز شیر بگیریش خوب میشه چون وقتی میره خونه اوتا انقدررر خوبه حالش کلی بازی میکنه ولی وقتی خونست مندهستم‌همش‌میخواد شیر بخوره 

حالا از شیر بگیرمش خوب نشد ببرمش ی دکتر دیگ

اره بابا از روز دنیا اومد شیرخشک هم‌میخورد‌چون‌اپتامیل کم شد پیدا نشد ی مدت گیگوز‌بهش دادم که دیدم ...

تو شیشه شیر شیر گاوی بریز دیگه بدون لاکتوز بده باز از دکترت بپرس چون بالای ۱سال اوکیه ولی باز دقیق از خودش بپرس 

اگه پستونک میخوره کارت راحت تره 

عوضش وقتی می‌ره مدرسه نیاز نیست دنبال ریاضی و املاش بدویی 

اینجور بچه ها باهوشن،دیگه ما مامانا باید صبور باشیم.

خودتون عرق نعنا زیاد بخورید،چون حرص میخوریدو عصبی هستید شاید شیرتون نفخ داشته باشه،اون بچه میخوره دل درد میگیره،گریپ میکسچر هم برای نی نی بخر.

البته من همون عرق نعنا رو به دخترم دادم.

آب چایی قطره شیرافزا

ازهمه مهمتر استراحته که منم سر بچه اولم تا شش ماه نداشتم.شیرم هم کم بود.فقط گریه و جیغ و فریاد.برای شماهم میگذره.

باشه عزیزم اگ امروز‌حتما‌میخرم ابجیم خیلیییی بهم‌میگه چون‌وقتی خونه ابجیم میبرمش حتی چندساعتم‌نباشم‌ ...

قربونت برم 

حتما حتما امروز از شیر بگیره ش با همون قطره تلخک بعدش یه عمر دعام میکنی 

اره بابا از روز دنیا اومد شیرخشک هم‌میخورد‌چون‌اپتامیل کم شد پیدا نشد ی مدت گیگوز‌بهش دادم که دیدم ...

والا منم موندم😕 تیر آخر ببرش مشاور کودک

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عزیزم اگه گهواره نداره یکی براش بگیر

گهواره داره اتفاق گفتم‌بزرگ‌شده دیگ‌گهوارشم ازش جدا کنم‌ی شب امتحان کردم دیدم نمیشه بیخیالش شدم ولی خب بخواد بخوابه میخوابه طول میکشه ولی میخوابه مین الان ب سختی بدبختی چونم گرفت خوابش برد بخدا وسرم فقط از کنارش پاشد بره دستشویی بدیار شده سرحال سرحاال خوابش همینقدر کوتاه