2777
2789

گلم

توضیحاتت اگر با اغراق نیست

یه متخصص گوارش مخصوص کودک بچه رو اولا ببینه !!!!

بچه ات مرض نداره جیغ بزنه صبح تا شب

شما بیخیال شدی یکم حس میکنم

بچه درد داره مشکل داره ک گریه میکنه جیغ میزنه

🔴 حجم بی قراریش هم باید یه روانشناس کودک مخصوص حتمااااااااا چک کنه

حتما حتمااااااااا روانشناس کودک این بچه رو باید ویزیت کنه

علائمش مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خسته نباشی . منم بچم ۱۳ ماهشه، از خواب شب محرومم کلا. شبی ۱۰ بار بیدار میشه. تاره سرکار هم میر ...

دگتر بردم‌میگه یدفعه چون‌کار نمیکنه هی تیک‌تیک و‌طبیعه چون‌مشکلی نداره بخدا گاهی وقتا میگم‌کاش‌بگن‌ی‌چی‌هست دارو‌بدن درمان بشه 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
یعنی میشه مادر از بچش متنفر بشه چون خسته شده 🥺 این دیگه چه سمیه جدیدا توی نی نی سایتیها افتاده عشق ...

‌من الان‌حالم‌از‌خودممم بهم‌میخوره برامن میری رو‌منبر خب‌نمیتونی دودقیقه ببینی یکی عصبی ی چی‌میگه ارومش کنی نیاز نیست نظرت و‌بدی ک ب تو چههههه تو برا بچه هات فرشته باش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
دیگه شرایط از این بدتر که نمیشه عزیزم ،بالاخره این راهیه که باید بری،دلو بزن به دریا و شروع کن شیرشو ...

حجمش کمه دکتر میگه چون حجم‌کمی‌میکنه براذهمین زیاده دفعاتش هربار خیلیی کم‌یبوست اینا هیچیم‌نداره

نمیدونم شوهرمممم براخودش هی نظر میده زوده زوده کس اسن سن بچه رو‌اژ شیر گرفته 

اصن نمیدونم باید چیکار کنم ی فوبیااااای بزرگ‌شده برام

دگتر بردم‌میگه یدفعه چون‌کار نمیکنه هی تیک‌تیک و‌طبیعه چون‌مشکلی نداره بخدا گاهی وقتا میگم‌کاش‌بگن‌ی ...

دکترش رو عوض کن. متخصص گوارش ببر. 

احتمالا درد دندون اینا هم داره که عصبی هست. و واسه آرامش بهت میچسبه. دعواش نکن. باهاش آروم صحبت کن. تحمل کن. تموم میشه این روزا. من شاید شبی ده بار از خواب بیدار شم ولی هر بار قبل بغل کردنش میبوسمش. اونم بهم لبخند میزنه. ۶ صبح هم میرم سرکار. دیگه خودمون تصمیم گرفتیم به دنیا بیاریمشون. خدا صبر و تواناییش رو بهمون داده. 

خیلی سخته درکت میکنم از شیر بگیرش یکذهفته ش سخته بعدش درست میشه قطره تلخک از داروخانه بگیر صد تومنه ...

میدونی اللتن خیلییییییی گریه میکنه ولی تا سینه رو‌میگیره ساکت میشه استرس زیادیدیییی گرفتم من از صدای گریش عذاب میکشم دیگدانقدررر ک‌همش جیغ و‌گریهدمیکنه اونموقع سینه هم‌ک‌نمیگیره عذابش بدتره

انگار بچه منو توصیف کردی ، چندین برابر بدتر بود مال من ، الان سه و نیم سالشه به اندازه ۱۰ سال پیرم کرده ، بین من و همسرم یه شکاف بزرگ افتاده ، از خستگی و و فشار روانی جفتمون افسرده شدیم ، راستشو بخوای اوضاع همینه فعلا تا حداقل سه سالشو رد کنه و یکم زبون فهم بشه ، کم کم بهتر میشه

گفتی یه سال و نیمه که

این 6 ماه واسه این سن توی فهمیدن تفاوت چندانی ایجاد نمیکنه گلم🥲این بچه هنوز یه سالشه و خیلی کوچیکه حتی نمیتونه دردشو بگه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡