2777
2789

از وقتی چشماش باز میکنه تا وقتی بخوابه فقطططططط جیغ میکشه گریه میکنهدخرابکاری میکنه بخدا اگ گریه نکنه ساکت باشه داره ی چندی بالا میاره نه بااسباب بازی بازی میکنه نه با کسی فقط‌ث‌فقط جیغ و‌گریه خواباش نهایت خیلییی بکشم خودم نیم ساعت

فقط میخواد از وقتی بیدار میشه جیغ‌میکشه سینه تو‌دهنش باشه اصن حسرت ب دلم میمیرم ب قران که یبار من ۵دقیقه. بشینم رو‌زمین این سمت من نیاد اویزون سینم‌نباشه من خیلیییی کم اوردم ی سال و نیم هرروز میگم بهتر میشه ولی بدو بدتر شده حالم خوب نیست ب خدا اصلا اصلااا خوب نیستم کم اوردم خستم احتیاج ب ی ساعت ب امامدحسین ی ساعت نفس کشیدن دارم😭😭😭😭😭روزی هزاررررررر بار پی پی میکنه یسره باید بشورمش کمر دیگ‌نمونده برام اخه پسرمم بود دیگ‌ یااز هرکی میپرسم‌نهایت روز یدوبار ولی این پنجاه باز از صب تاشب پی پی میکنه 

خواهرم فاصله خونشون زیاده ازمون وگرنه پیش اون میمونه ولی خب کسی نیست اون مسیر ببرتش باز بیارتش

ابجیم‌میگه از شیر بگیریش خوب میشه نمیدونم اخه چطوری باید از شیر بگیرمش این خجم گریه هاش بدتر بشه من اصن توان ندارم کاش یکی میفهمید چقدر کم‌اوردم‌چقدر ازش متنفررررر شدم توروخدا نکید میگذره بزرگ‌میشه  میفهمم میدونم بابا ب قران میدونم زمان ک‌ایست نمیکنه میگذره ولی اینک جونم گرفته شده دارم له میشم تا بگذره واقعا ازش متنفرم دیکه😭😭از خودم‌متنفرم از خودم‌متنفرم😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم مطمئنی افسردگی ای چیزی نداره؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

وای بمیرم برات عذابی که میکشی از کلماتت معلومه😢 غیرطبیعی نیس این همه جیغ؟ شیرت کافیه؟ وضعیت گوارشش چطوره ؟ چرا انقد تیکه تیکه دفع داره شاید یه مشکلی وجود داره. بازم ببرش دکتر

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الهی بگردم این بچه خودش اذیته

اینکه در روز زیاد دفع داره طبیعی نیست و احتمالا بهش فشار میاد و درد داره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

خب این حجم از پی پی عادی نیست

به جای عصبانیت ببرش به پزشک نشون بده

شاید زبون بسته مشکلی داره

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

دكتر بردى ؟

سالم سالم چکاب کامل گرفتم  شربت خواب بهش داد ب ابوالفضل اگ پنج دقیقه بخوابه اصن شربت روش اثر‌نداره

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤