از وقتی چشماش باز میکنه تا وقتی بخوابه فقطططططط جیغ میکشه گریه میکنهدخرابکاری میکنه بخدا اگ گریه نکنه ساکت باشه داره ی چندی بالا میاره نه بااسباب بازی بازی میکنه نه با کسی فقطثفقط جیغ وگریه خواباش نهایت خیلییی بکشم خودم نیم ساعت
فقط میخواد از وقتی بیدار میشه جیغمیکشه سینه تودهنش باشه اصن حسرت ب دلم میمیرم ب قران که یبار من ۵دقیقه. بشینم روزمین این سمت من نیاد اویزون سینمنباشه من خیلیییی کم اوردم ی سال و نیم هرروز میگم بهتر میشه ولی بدو بدتر شده حالم خوب نیست ب خدا اصلا اصلااا خوب نیستم کم اوردم خستم احتیاج ب ی ساعت ب امامدحسین ی ساعت نفس کشیدن دارم😭😭😭😭😭روزی هزاررررررر بار پی پی میکنه یسره باید بشورمش کمر دیگنمونده برام اخه پسرمم بود دیگ یااز هرکی میپرسمنهایت روز یدوبار ولی این پنجاه باز از صب تاشب پی پی میکنه
خواهرم فاصله خونشون زیاده ازمون وگرنه پیش اون میمونه ولی خب کسی نیست اون مسیر ببرتش باز بیارتش
ابجیممیگه از شیر بگیریش خوب میشه نمیدونم اخه چطوری باید از شیر بگیرمش این خجم گریه هاش بدتر بشه من اصن توان ندارم کاش یکی میفهمید چقدر کماوردمچقدر ازش متنفررررر شدم توروخدا نکید میگذره بزرگمیشه میفهمم میدونم بابا ب قران میدونم زمان کایست نمیکنه میگذره ولی اینک جونم گرفته شده دارم له میشم تا بگذره واقعا ازش متنفرم دیکه😭😭از خودممتنفرم از خودممتنفرم😭😭