2777
2789
عنوان

دردمو به کی بگم خدا😔😔😔😓

428 بازدید | 44 پست

سه ماهه باردارم هفت ماهه عروسی کردم یسال تو عقد بودم از همون تو عقد مشکل داشتیم باهم هر بار به مامانم میگفتم رفتارا عجیبشو ولی مامانم نصیحت میکرد نه اخلاق هم دستتون نیومده از طلاق دختر میترسیدن جراتشو نداشتن با اینکه خودشونو میدونستن آدم مناسبی نیست 

حالا من چه غلطی کنم با این شرایط می‌دوم باید تو عقد جدا میشدم ولی حالا چیکار کنم به مامانمم بگم میدونم خیلی ناراحت میشه و جوش میزنه 

دیروز صبح سر یه موضوع بیخودی من باهاش قهر کردم رفت سرکار و اومد گفت بیا فیلم ببینیم رفت شام گرم کرد برا خودش داشت میخورد نون کم آورد رفت تو فریزر دید نیست بعد جانونی شکست منم اومدم تو اتاق گفتم چرا اینجوری میکنی گفت دوست دارم  کلافم کردی تو یه ماه چند بار قهر کردی  رفت برون یه چند دقیقه منم حاضر شدم برم خونمون گفت این چه رفتاریه ساعت دوازده شب گفتم رفتار خودتو نگاه گفت میگم بیا فیلم ببینیم هنوز ناراحتی من ساکت بودم مثه خودش داشتن فیلم میدیدم منم گریم گرفت بحثمون بالا گرفت اصلا براش مهم نیست که طبقه بالا و پایین مامانش و داداششن هی باید بگم ساکت آروم حرفم میزنم خدایا من چقد بدبختم خودشو میزنه میزنه تو سرش با مشت منم هی باید جلو شو بگیرم میگه من از آخر خودمو میکشم بخاطر تو دعا می‌کنه ایشالله من بمیرم راحت شی من اصلا نمیتونم تنش تحمل کنم خصوصا تو این وضع تو عقد هم یبار حالم بد شد قلبم بد جور تیر کشید رفتم دکتر ازونموقع هر وقت دعوا جدی داریم قلبم یکم درد می‌کنه دیشب گفتم قلبم درد می‌کنه بس کن رفت طرف چاقوها گفت خودمو میکشم اصلا عقل تو کلش نیست می‌گفت یکی به دو نکن بزار بخوابیم میخواستم جدا بخوابم نزاشت دوستم داره ولی چجور دوست داشتنه بهش میگم دیوونه روانی کم داری باز خودشو میزنه میگه این چه زندگی ای بود و فلان 

حالا من به مامانم بگم یان ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا رو قهر و غر زدن و جا عاض کردن و لجبازی حساسن خیلییی حساس

اگه با ملایمت رفتار کنی و بکشی سمت خودت و ارومش کنی به مرور زمان بهتر میشه اگه با لحبازی اون توام لجبازی کنی و جا عوض کنی قهر کنی و خانواده رو بکشی وسط متاسفانه بچه شما یه پدر و مادر ناسالم و ناامن داره

اگه میخواستی جدا شی بچه چیه این وسط توکه عقلت از مامانت کمتره

لایک نکن خواهر منننن  

طلاق که نه ولی خو دیگه بچه دار شدین ای کاش یک کم عاقلانه تر رفتار کنید 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

میگه تو میخوای منو روانی کنی درحالی که برعکسه

ایشون ضعف اعصاب داره شمام با گریه بی موقع و قهرهای  متعدد انتریکش میکنی

حالا که دیگه عروسی کردی یه بچه بیچاره هم داره میاد که شما دونفر با این وضعیت بشین پدرمادرش پس شما فورا بشو بالغ ماجرا بزرگ شو کنترل رابطه رو دستت بگیر و نذار وار به خودزنی برسه 

شاید میگم شاید یکم بیش فعالی کودکی درمان نشده هم داشته باشه علائمش توتنش های رفتاریش مشخصه 

جانونی رو شکست بعد فورا میخواد بشینین فیلم ببینین خودشو میزنه بعد میگه حالا اروم باشیم !!!!

اینو مثل یه کودک دارای اختلال رفتاری باید کنترل کنی 

این قهر کردنای چپ و راستتو تموم کن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

مشکل و مقصر خودتی بچه ای بچه بزرگ شو اخلاقتو عوض کن وگرنه اینکه نه صدتا دیگه هم شوهر کنی طلاق بگیری کلافه میکنی اونارو هم 

ببخشید ک رُک گفتم 

اینجوری گفتم سرعقل بیای

ینی چی طلاق میخوای تقی به تقی میخوره توی طلاق هیچی نریختن بعد طلاق هزاربرابر مشکلاتت زیاده اولیش به چشم زن بیوه بهت نگا میکنن