2777
2789
عنوان

دردمو به کی بگم خدا😔😔😔😓

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانت چی کاره ست این وسط 

چرا خودت براش غذاشو آماده نکردی   یا همون گرم نکردی   یکم مراعاتشو یکن اگه دیدی مشکل از تو نیست مدلش اینطوریه یه فکر جدی بکن درمورد زندگیت  

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
چقد اخلاقش بده سعی کن قهر نکنی مستقیم حرفتو بدون نیش و کنایه بزنی

همون دیروز صبح بهش گفتم این چه رفتاری بود اومد بالا سرم مثلا حالش بهم بخوره گفت ویار دارم بهت می‌خاست ادا منو دربیاره بعد خندید گفت شوخی کردم بعدم رفت سرکار منم بهم برخورد 

من غرورم یکم زیاده منتظر بودم عذر خواهی کنه نکرد گفت بیا فیلم ببینیم رفتم یه چند کلمه حرف زد من ساکت بودم ک بعد اونجوری شد

تقصیر تو هم هست.مردا از زنای غرغرو و الکی قهر کردن خوششون نمیاد.ولی چون بارداری کمی حساس هستی سعی کن حساسیتت را کم کنی و با شوهرت موقعی که آرام هست بگو .شوهرتم زندگیتون را دوست داره که حاضر نشده جدا بخوابه 

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

جفتتون بچه این... عین زمان اول عقد ما..... قشنگ یادم هف سال پیش دقیقن همین جوری بودیم..... یه شب خوب بودیم سه شب قهر...... من تازه چشمم به حقیقت باز شده بود و شوهرم انتظارای زیادی داش....... کم کم یاد گرفتیم که نباید این جوری رفتار کنیم...... فرق منو تو اینه که من اصلن به خانوادم نمیگفتم دعوا کردیم یا مشکل داریم.... چون کاری ازشون بر نمیومد  و فقط غصه میخوردن.... به جاش به پدر مادر شوهرم میگفتم که نصیحتش میکردن.... درسته الانم دعوا و بحث داریم ولی نه هر هفته... دو سه ماهی یه بار.... اینکه شوهرت دوست داره یعنی میتونه اخلاقش خوب بشه فقط اول خودت باید درس رفتار کنی 

به حکمتش دل سپردم ❤

همون دیروز صبح بهش گفتم این چه رفتاری بود اومد بالا سرم مثلا حالش بهم بخوره گفت ویار دارم بهت می‌خاس ...

به این نتیجه رسیدم شوهرت هیچ مشکلی نداره و تو باید بزرگ بشی..... غرور این نیس که تا بهت بگه بالا چشمت ابرو دماغتو باد کنی و قهر کنی..... ادم مغرور که عین بچه ها قهر نمیکنه..... من خودم یه ادم مغروم که همیشه شوهرم بهم میگه دخی مغرور..... ولی مغرور بودن و تو این دارم که نمیزارم احترام و عزتی که روز اول داشتم جلوش خراب کنم...... یه زنه مغرور و با اعتماد به نفس مثه بچه ها دم به دیقه قهر نمیکنه و غر نمیزنه 

به حکمتش دل سپردم ❤

بازم زنو مقصر میدونین؟

واقعا کههههه متاسفم براتون!

این آقا واقعا مشکل داره 

دوقطبیه یه بار میگ بیا فیلم ببینیم

یع بار خودشو میزنه تو همون لحظه 

توام خیلی مقصری چون بارداری

بی عقلی تامام

شوهرت عصبیه بره دکتر قرص اعصاب بخوره مشکلتون حل میشه

اصلن حرفتون درست نیس..... هر ادم معمولی هم باشه که یکی اینقد رو اعصابش راه بره همین میشه..... واکنش نشون دادن به رفتارای بقیه ربطی به بیماری روحی روانی نداره 

به حکمتش دل سپردم ❤

نه فکر نکنم کلا زود عصبی میشه سه چهار بارهم تو عقد اینجوری پیش اومد خودشو میزد

شوهرم من مشروب ک میخورد اینجوری میکرد،ولی در کل جور مردا ضعف عصاب دارن باید درمان شن عزیزم مشکل از تو نیست ناراحت نکن خودتو برید پیش روان پزشک وگرن عصاب توهم میکنه مث خودش،اینو منی ک 12 سال با ی همچین مردی زندگی کردم بهت میگم

اسی ببین کاری به بقیه ندارم که چی میگن ولی من همسرم شرایط شوهر تو رو داشت و اگه مثه تو رفتار کنم بد ترم میشه..... ببین عزیزم فقط یه مدت کمتر غر بزن ببین همسرت تغییر میکنه یا نه 

به حکمتش دل سپردم ❤