بچه ها میدونم الان میگید تو دیگه زیادی حساسی و فلان...شایدم زیادی حساس باشم اما برام سواله و خیلی به علتش فکر میکنم میخاستم نظر شمام بدونم...منو شوهرم عاشقانه ازدواج کردیم و رابطه مون اوکیه..یعنی مشکل خاصی نداریم که بگید شاید بخاطر اونه...موضوع اینه که من وقتی شوهرم سرکار باشه اگر لازم باشه چیزی بخره بیاره بهش مثلا زنگ میزنم میگم فلان چیزو بیار ممکنه ماهی یکی دو بار پیش بیاد اصلا بهش زنگ نمیزنم اما یکی دوباری که پیش اومده زنگ زدم جواب نداده گفته نشنیدم و این صحبتا...اما مثلا گوشیشو نگاه میکنم میبینم مادر یا خواهرش زنگ بزنن جواب میده...البته نه همون روزی که من زنگ زده باشم ها..مثلا چند روز قبل یا بعدش دیدم اونا زنگ زدن حرف زده باهاشون.خواهشا نگید خیانت میکنه که غیر ممکنه و امکان نداره چون مثل کنه چسب منه و هرکاری میکنم بجز سرکارش اصلا بدون من جایی نمیره...اما این کارش فقط رو مخمه.خوشمم نمیاد ازش بپرسم که بدونه گوشیشو نگاه کردم.شما نظرتون چیه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ميدونم. انگار اون لحظه حتي صداشم نميخواد ادم بشنوه. ولي خب عادت ميشه وگرنه. سعي كن از اين به بعد وقت ...
از بس سعی میکنه صورت مسئله رو پاک کنه دیگه تصمیم گرفتم اصلا گلایه نکنم چون همیشه جوابش بی منطق و الکلیه.مثلا ندیدم یا مگه میشه من جواب تورو ندم یا اینطور چیزا که اصلا منطقی و قانع کننده نیست
فدات بشم عزیزم مغرور وهیچوقت نمیشه حرفم بهش ثابت کنم انگار زبونم دیگه بسته شده آدم بد یا خیانتکاری ن ...
دقیقا مشکل منم همینه...اصلا نمیپذیره...همش میخواد کاری کنه که من فکر کنم اشتباه کردم...مقصر آخر داستان منم.برا همین دیگه خوشم نمیاد چیزی بگم ترجیح داد سکوت کنم و تنها بخوابم