2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 42 پست
خب میگفتی ناراحتم هر وقت تماس میگیرم جوابم نمیدی بعد ولی خواهرت یا مادرت اونروز گفتن باهات حرف زدن ( ...

ببین اوایل ازدواج گلایه میکردم دعوا میشد برا همین دیگه حرف زدن سختم شده یاد اون دعواها میفتم و طرفداری هایی که از خانوادش میکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی حرصی میشم جامو جدا میکنم دست خودم نیست

ميدونم. انگار اون لحظه حتي صداشم نميخواد ادم بشنوه. 

ولي خب عادت ميشه وگرنه. 

سعي كن از اين به بعد وقتي ازش دلگيري باهاش درميون بذاري تو موقعيت مناسب. 

سرپوش گذاشتن رابطه رو خراب ميكنه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

ميدونم. انگار اون لحظه حتي صداشم نميخواد ادم بشنوه. ولي خب عادت ميشه وگرنه. سعي كن از اين به بعد وقت ...

از بس سعی میکنه صورت مسئله رو پاک کنه دیگه تصمیم گرفتم اصلا گلایه نکنم چون همیشه جوابش بی منطق و الکلیه.مثلا ندیدم یا مگه میشه من جواب تورو ندم یا اینطور چیزا که اصلا منطقی و قانع کننده نیست

از بس سعی میکنه صورت مسئله رو پاک کنه دیگه تصمیم گرفتم اصلا گلایه نکنم چون همیشه جوابش بی منطق و الک ...

اها. اين مدليه پس 

پس هر جور خودت قلقش رو ميدوني عزيزم.😄

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

الهی بگردممممم عزیزم چرا؟ اگر دوست داشتی بگو

فدات بشم عزیزم 

مغرور وهیچوقت نمیشه حرفم بهش ثابت کنم 

انگار زبونم دیگه بسته شده 

آدم بد یا خیانتکاری نیست اما حرف حرف خودشه با سکوت ویا یه لبخند واینکه بابا غیر منطقی نگو 

یا تو فکر میکنی اشتباه میکنی 😔😔

فدات بشم عزیزم مغرور وهیچوقت نمیشه حرفم بهش ثابت کنم انگار زبونم دیگه بسته شده آدم بد یا خیانتکاری ن ...

دقیقا مشکل منم همینه...اصلا نمیپذیره...همش میخواد کاری کنه که من فکر کنم اشتباه کردم...مقصر آخر داستان منم.برا همین دیگه خوشم نمیاد چیزی بگم ترجیح داد سکوت کنم و تنها بخوابم

دقیقا مشکل منم همینه...اصلا نمیپذیره...همش میخواد کاری کنه که من فکر کنم اشتباه کردم...مقصر آخر داست ...

منم اگه راهی پیدا کردی ب منم بگو 

منم چند ساله تو خودم میریزم وگریه 

تو نکن مریض وپیر میشی

منم اگه راهی پیدا کردی ب منم بگو منم چند ساله تو خودم میریزم وگریه تو نکن مریض وپیر میشی

بخدا کلی موهام سفید شده...قبلا هربار آزمایش میدادم همه چیم اوکی بود الان بعد از هر آزمایش میبینم یه مشکل جدید پیدا کردم

بخدا کلی موهام سفید شده...قبلا هربار آزمایش میدادم همه چیم اوکی بود الان بعد از هر آزمایش میبینم یه ...

نکن این کارو خانم. بزار اون پیر بشه نه تو. من قبلاً خیلی بهش میرسیدم. الان الویت شدم خودم. بیتفاوت نباش بهش. کتاب زنان زیرک رو بخونید.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد