2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 42 پست
آخه جلوی خودم جواب بده چیزی بگم میگه الان خونه هستم و سرکار نیستم و فلان...مهم اینه وقتی سرکاره اونا ...

به روش بیار 

مثلا بگو عزیزم میخام زنگ بزنم به مامانم با گوشی خودم نمیشه خط میپره 

گوشیشو بگیر برو توی مخاطبین و بهش بگو ای ایکبیری چرا به من برنمیگردی زنگ بزنی ولی الان میبینم به مادرت اینا برمیگردی زنگ میزنی 

کاری نداره نقشه بکش خب 😑😑😑😑😑😑

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر بگم جواب مادر خواهرتو چطور میدی میفهمه گوشیشو چک کردم...من اون مدلی نیستم هی زنگ بزنم که بگم کلا ...

متوجه ام. 

مثلا دور گوشيش برو. جلو خودش. به بهانه عكس گرفتن مثلا. يا بگو گوشيتو بده زنگ بزنم به گوشيه خودم ببينم كجاست. يا فلاني. 

اگه گوشيش زنگ خورد تو بري برداري. جوري كه بهش بفهموني چشمت خورده به ليست تماساش بعد بهش بگو الان ديدم. اينجور اتفاقي افتاده. سر كار جواب خانواده رو دادي. اما من نه. چرا عزيزم. راستش ذهنم مشغول شد. 

از اين جور چيزا

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

یعنی در طول روز وقتی سرکار هست هیچ مکالمه و تماسی با هم ندارین؟مگه میشه آخه

نه چون ظهرا خونه ایم جفتمون....معلمه مدرسه تعطیل شه میاد خونه...مدرسه هم شلوغه بخوای یه تماس ۲۰ ثانیه ای هم داشته باشی صدای بچه‌ها اجازه نمیده

نه چون ظهرا خونه ایم جفتمون....معلمه مدرسه تعطیل شه میاد خونه...مدرسه هم شلوغه بخوای یه تماس ۲۰ ثانی ...

فردا بیرون بود زنگ بزن جواب نداد واومد خونه 

بهش بگو چرا هر وقت من تماس میگیرم جوابم نمیدی وبعدشم بهم زنگ نمیزنی 

یعنی تو وقتی بیرونی جواب هیچکس نمیدی؟

فردا بیرون بود زنگ بزن جواب نداد واومد خونه بهش بگو چرا هر وقت من تماس میگیرم جوابم نمیدی وبعدشم بهم ...

راستش امروز انقد حرص خوردم الان هرکاری کرد اجازه ندادم پیشم بخوابه هی میگه چته هیچی نمیگم....

راستش امروز انقد حرص خوردم الان هرکاری کرد اجازه ندادم پیشم بخوابه هی میگه چته هیچی نمیگم....

اين كارو نكن. 

اصلا عادت نكن جدا بخوابي. خيلي كار اشتباهيه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

خب میگفتی 

ناراحتم هر وقت تماس میگیرم جوابم نمیدی 

بعد ولی خواهرت یا مادرت اونروز گفتن باهات حرف زدن (یعنی جوابشونو دادی 

پس دلیل جواب منو نمیدی چیه؟