بچه ها میدونم الان میگید تو دیگه زیادی حساسی و فلان...شایدم زیادی حساس باشم اما برام سواله و خیلی به علتش فکر میکنم میخاستم نظر شمام بدونم...منو شوهرم عاشقانه ازدواج کردیم و رابطه مون اوکیه..یعنی مشکل خاصی نداریم که بگید شاید بخاطر اونه...موضوع اینه که من وقتی شوهرم سرکار باشه اگر لازم باشه چیزی بخره بیاره بهش مثلا زنگ میزنم میگم فلان چیزو بیار ممکنه ماهی یکی دو بار پیش بیاد اصلا بهش زنگ نمیزنم اما یکی دوباری که پیش اومده زنگ زدم جواب نداده گفته نشنیدم و این صحبتا...اما مثلا گوشیشو نگاه میکنم میبینم مادر یا خواهرش زنگ بزنن جواب میده...البته نه همون روزی که من زنگ زده باشم ها..مثلا چند روز قبل یا بعدش دیدم اونا زنگ زدن حرف زده باهاشون.خواهشا نگید خیانت میکنه که غیر ممکنه و امکان نداره چون مثل کنه چسب منه و هرکاری میکنم بجز سرکارش اصلا بدون من جایی نمیره...اما این کارش فقط رو مخمه.خوشمم نمیاد ازش بپرسم که بدونه گوشیشو نگاه کردم.شما نظرتون چیه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
نه میدونم منظورت چیه...خیانت اصلا امکان نداره بیشتر از چشام بهش اعتماد دارم...منم حموم باشم بیام بیر ...
ببین بیا اینم در نظر بگیریم با این وضعیت اقایون ممکنه بعضا تحت فشار باشن بابت مسایل اقتصادی و خب چون نمیتونن بگن اینو به خانواده ، خودشونو میزنن کوچه علی چپ که متوجه نشدم زنگتو تا خریدا رو انجام بدم