2777
2789
عنوان

شوهرم

366 بازدید | 42 پست

بچه ها میدونم الان میگید تو دیگه زیادی حساسی و فلان...شایدم زیادی حساس باشم اما برام سواله و خیلی به علتش فکر میکنم میخاستم نظر شمام بدونم...منو شوهرم عاشقانه ازدواج کردیم و رابطه مون اوکیه..یعنی مشکل خاصی نداریم که بگید شاید بخاطر اونه...موضوع اینه که من وقتی شوهرم سرکار باشه اگر لازم باشه چیزی بخره بیاره بهش مثلا زنگ میزنم میگم فلان چیزو بیار ممکنه ماهی یکی دو بار پیش بیاد اصلا بهش زنگ نمیزنم اما یکی دوباری که پیش اومده زنگ زدم جواب نداده گفته نشنیدم و این صحبتا...اما مثلا گوشیشو نگاه میکنم میبینم مادر یا خواهرش زنگ بزنن جواب میده...البته نه همون روزی که من زنگ زده باشم ها..مثلا چند روز قبل یا بعدش دیدم اونا زنگ زدن حرف زده باهاشون.خواهشا نگید خیانت میکنه که غیر ممکنه  و امکان نداره چون مثل کنه چسب منه و هرکاری میکنم بجز سرکارش اصلا بدون من جایی نمیره...اما این کارش فقط رو مخمه.خوشمم نمیاد ازش بپرسم که بدونه گوشیشو نگاه کردم.شما نظرتون چیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید نمیخواد سفارش بگیره و خرید کنه 😁

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

تو خودتم ممکنه بعضی وقتا نتونی گوشی جواب بدی

طبیعیه

حالا یا حموم باشی یا سرکار باشی چ میدونم کلا دستت بند باشه یا تا بیای جواب بدی قطع شه

الان میان میگن وای داره خیانت میکنهههه

ولی اهمیت نده

.
یه روزی که جلوی خودت جواب تلفنشون رو میده به روش بیار

آخه جلوی خودم جواب بده چیزی بگم میگه الان خونه هستم و سرکار نیستم و فلان...مهم اینه وقتی سرکاره اونا بهش زنگ زدن دیدم چند دقیقه بعدش بهشون زنگ زده ...

تو خودتم ممکنه بعضی وقتا نتونی گوشی جواب بدیطبیعیهحالا یا حموم باشی یا سرکار باشی چ میدونم کلا دستت ...

نه میدونم منظورت چیه...خیانت اصلا امکان نداره بیشتر از چشام بهش اعتماد دارم...منم حموم باشم بیام بیرون زنگ میزنم به طرف.اما گاها شده اومده خونه تازه فهمیده من زنگ زدم بهش 

نه خب نخره خودش گشنه میمونه....

بهتره با خودش درمیون بزاری ببینی چی میگه

بگو جواب نمیدی نگران میشم

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

بهترين كار اينه كه از خودش بپرسي. بهترين روش واسه حل مسائل زناشويي گفتگوي دو طرفه هستش. حتما ازش بپر ...

اگر بگم جواب مادر خواهرتو چطور میدی میفهمه گوشیشو چک کردم...من اون مدلی نیستم هی زنگ بزنم که بگم کلافه ش میکنم شاید ماهی دو تا سه بار پیش بیاد 

نه میدونم منظورت چیه...خیانت اصلا امکان نداره بیشتر از چشام بهش اعتماد دارم...منم حموم باشم بیام بیر ...

ببین بیا اینم در نظر بگیریم با این وضعیت اقایون ممکنه بعضا تحت فشار باشن بابت مسایل اقتصادی و خب چون نمیتونن بگن اینو به خانواده ، خودشونو میزنن کوچه علی چپ که متوجه نشدم زنگتو تا خریدا رو انجام بدم

سخت نگیر برا خودت و همسرت سر چیزای الکی

.