2789
عنوان

همسرم میگه ....

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 45 پست
نگرانم سنتون نباشبد تو کلاس ما خیلیا هستن که سنشون بالاست و بعد از سال ها پزشکی قبول شدن

واقعا ؟

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فوق لیسانس گرفتم و بعدش سریع بچه آوردم.از من بهت نصیحت نمی خواد بخونی،مگه مغز اضافی داری آخه؟ بچ ...

اگه کسی پشت ادم باشه که حمایت کنه هیچ استرسی ب ادم وارد نمیشه برعکس با شوق و ذوق دنبالشم میره

خوب جی شد که این پیشتهاد رو داد؟ شما دوس داری بخونی؟ خودش چرا نمیخونه؟ بعد اصلا کاری به این مساله ند ...

بچه دار نمیشیم منتظر ivf هستیم .... من خونم و ایشون همش سر کار ... گفت بشین برای پزشکی بخون ... چرا عمرت رو هدر میدی ... فکر کردم تریپ نصیحته بعد دیدم نه جدی میگه

خب اگه تو دلت نمیخاد بری بیار بده بمن من میرم میخونم، همچین شوهری رو باید گذاشت روی چشمات، من بابام ...

کلا  کسی مخالف درس خوندنم نبوده تا حالا ...از بچه گی تا حالا دستم کتاب بوده ..کتاب نداشته باشم دیوونه میشم ...

اگرم بری دیگه احتمال قوی به تخصص اش  نمیرسی....قبولی کنکورش هم سخته...مگه بین الملل بری!

هزینه بین الملل خیلی زیاده !

[QUOTE=57907581]اگه کسی پشت ادم باشه که حمایت کنه هیچ استرسی ب ادم وارد نمیشه برعکس با شوق و ذوق دنبالشم میره[/QU

عزیزم اول باید حمایت بشی تا بری دنبالش،اما درس و امتحان استرس خاص خودشو داره.من دارم به چشم میبینم دیگه.دختر دایی من دختر ۷ ماهه داره،تخصص قبول شده.طبقه ی بالای مامانشه،از صبح بچه پیش زندایی ام هست،همسرش کاملا درکش میکنه و هیچ توقعی از امور خانه داری ازش نداره،اما این بنده خدا همش درس و امتحان‌.خداییش هیچ تفریحی به دلش نمیچسبه

پسرم؛این نفس بی تو بعید است که تکرار شود.  
کلا  کسی مخالف درس خوندنم نبوده تا حالا ...از بچه گی تا حالا دستم کتاب بوده ..کتاب نداشته باشم ...

پس من جای شما باشم صددرصد میخونم

وقتی حامله شدی فقط چندماه اخرو نمیری بعد بدنیا اومدنشم ک برات پرستار میگیره و میتونی ادامه بدی

خیلی خوبه برای اینده بچتم خیلی خوبه

ببین تو جامعه باشی ادمارو بهتر بشناسی و بچتو بهتر تربیت کنی خوبه یا زن خانه دار و همش درحال پخت و پز و بشور و بساب و ...

من جای شما باشم لگد نمیزنم ب این بخت و اقبال

[QUOTE=57907581]اگه کسی پشت ادم باشه که حمایت کنه هیچ استرسی ب ادم وارد نمیشه برعکس با شوق و ذوق دنب ...

اما اینا همش یه مدتیه بعدش تموم میشه تا ابد ک ادامه نداره؛ بعدش با درامدش میتونه بره دنیارو بچرخه