2777
2789
عنوان

کسایی که مشهدن یه لحظه بیان

102 بازدید | 14 پست

من میخام آنلاین شاپ بزنم بعد یه کانال لوازم آرایشی عمده هست توی مشهد کانال داره تو روبیکا اسم کانالشم ارایشی عمده حلال گناوه /مشهد. ادرسشم سیمتری طلاب مفتح۲۸ داخل میلان سومین مغازه سمت راست اینجا واقعیه میخاستم سفارش بدم بیارن فعلا نمی تونم حضوری برم

اگه بهش حسی نداری باهاش خاطره نساز؛🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید یکی بره اون آدرسه،ببینه درسته یا ن

باور کردی؟ داره تبلیغ اون کانالو میکنه 

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

عزیزم این جایی ک میگی هست توی مشهد ولی این ادرسی ک شما دادی باید یکی بره ببینه ک این مغازه وجود داره یا خیر

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت
عزیزم این جایی ک میگی هست توی مشهد ولی این ادرسی ک شما دادی باید یکی بره ببینه ک این مغازه وجود داره ...

فک نکنم حضوری بتونم برم بنظرت آنلاین شاپ زدن میصرفه

فک نکنم حضوری بتونم برم بنظرت آنلاین شاپ زدن میصرفه

اره ولی تلاش کن به هیچ وجه کم نیار حداقل چند سال باید زحمت بشی تا موفق بشی

جا نزن ان شالله درست میشه

سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت
اره ولی تلاش کن به هیچ وجه کم نیار حداقل چند سال باید زحمت بشی تا موفق بشیجا نزن ان شالله درست میشه

بنظرت الان با چند تومن می‌تونم شروع کنم

بنظرت الان با چند تومن می‌تونم شروع کنم

عزیزم‌من نمیدونم ولی فک کنم حداقل باید ۵ تومن داشته باشی به مرور زمان جنساتو بیشتر میکنی سرمایت رو بیشتر میکنی و مشتریات زیاد‌ میشن توکل ب خدا