2777
2789
عنوان

با معرفی هر شاگرد درصد بگیرید

71 بازدید | 9 پست

با معرفی هر شاگرد برای کلاس های آنلاین زبان انگلیسی ، نصف پرداختی اولین کلاسش درصد شما میشه.

با معرفی ۵ شاگرد میتونید تا ۳۰۰ هزار تومان کسب درامد کنید

کلاس ها عمومی و چند نفره هستن و ساعتی ۱۰۰ هزار تومان. اگر شاگرد معرفی شده شما اولین پرداختی رو انجام بده ، ۵۰ هزار تومان مال شما خواهد بود و میتونید با خودشم هماهنگ کنید در صورت اعتماد سازی. کلاس خصوصی هم بخوان ۱۵۰ هست که اونم ۷۵ اش مال شماس

کلاسای زبان توسط خودم هست رزومه تو تاپیکاس و هر سطح و مقطع از مبتدی گرفته تا راهنمایی و نهایی و مکالمه تدریس آنلاین دارم 

معرفی شاگرد از شما درصد اولین جلسه از ما

سلام برا دوستم دنبال کلاس مکالمه میگرده جلسه خصوصی چقدر میگیرید

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم ۶۳ کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام برا دوستم دنبال کلاس مکالمه میگرده جلسه خصوصی چقدر میگیرید

خصوصی ۱۵۰ یکساعت الی یکساعت و ربع 

عمومی هم میتونید بردارید اگه دو نفر باشید هزینتون کمتر میشه نفری ۱۰۰ و کمتر

تعیین سطح و اولین کلاس برای نمونه تدریس آنلاین رایگان هست

خصوصی ۱۵۰ یکساعت الی یکساعت و ربع عمومی هم میتونید بردارید اگه دو نفر باشید هزینتون کمتر میشه نفری ۱ ...

شمارتون بدید 

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم ۶۳ کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

خصوصی ۱۵۰ یکساعت الی یکساعت و ربع عمومی هم میتونید بردارید اگه دو نفر باشید هزینتون کمتر میشه نفری ۱ ...

اوکی یا پیج اینستا بدید شماره یادم نبود نمیشه اینجا داد

خصوصی پیام بدید لطفاً تا شماره واتساپ رو واسه کلاس رایگان هماهنگ کنم. گروه و کانال هم همونجا عضوتون ...

درخواست دوستی دادم