2777
2789
عنوان

با معرفی هر شاگرد درصد بگیرید

72 بازدید | 9 پست

با معرفی هر شاگرد برای کلاس های آنلاین زبان انگلیسی ، نصف پرداختی اولین کلاسش درصد شما میشه.

با معرفی ۵ شاگرد میتونید تا ۳۰۰ هزار تومان کسب درامد کنید

کلاس ها عمومی و چند نفره هستن و ساعتی ۱۰۰ هزار تومان. اگر شاگرد معرفی شده شما اولین پرداختی رو انجام بده ، ۵۰ هزار تومان مال شما خواهد بود و میتونید با خودشم هماهنگ کنید در صورت اعتماد سازی. کلاس خصوصی هم بخوان ۱۵۰ هست که اونم ۷۵ اش مال شماس

کلاسای زبان توسط خودم هست رزومه تو تاپیکاس و هر سطح و مقطع از مبتدی گرفته تا راهنمایی و نهایی و مکالمه تدریس آنلاین دارم 

معرفی شاگرد از شما درصد اولین جلسه از ما

سلام برا دوستم دنبال کلاس مکالمه میگرده جلسه خصوصی چقدر میگیرید

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم ۶۳ کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام برا دوستم دنبال کلاس مکالمه میگرده جلسه خصوصی چقدر میگیرید

خصوصی ۱۵۰ یکساعت الی یکساعت و ربع 

عمومی هم میتونید بردارید اگه دو نفر باشید هزینتون کمتر میشه نفری ۱۰۰ و کمتر

تعیین سطح و اولین کلاس برای نمونه تدریس آنلاین رایگان هست

خصوصی ۱۵۰ یکساعت الی یکساعت و ربع عمومی هم میتونید بردارید اگه دو نفر باشید هزینتون کمتر میشه نفری ۱ ...

شمارتون بدید 

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم ۶۳ کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

خصوصی ۱۵۰ یکساعت الی یکساعت و ربع عمومی هم میتونید بردارید اگه دو نفر باشید هزینتون کمتر میشه نفری ۱ ...

اوکی یا پیج اینستا بدید شماره یادم نبود نمیشه اینجا داد

خصوصی پیام بدید لطفاً تا شماره واتساپ رو واسه کلاس رایگان هماهنگ کنم. گروه و کانال هم همونجا عضوتون ...

درخواست دوستی دادم