2821
2789
عنوان

شروع رژیم

320 بازدید | 43 پست

سلام دوستان گل من از فردا میخوام شروع کنم ب خوردن دمنوشای نیوشا و در کنارش میخوام رژیمم بگیرم وزنم 135 دعا کنید بتونم خودمو لاغر کنم 

تعداد رای : 13
نظرسنجی
بله
13
100%
خیر
0
0%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عرق زیره

چای سبز

دمنوش دارچین

دمنوش زنجبیل

اینا سوخت و ساز بدن رو میبره بالا و کمک میکنه به لاغری

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
شما رژیم میگیرید ،من ارزومه چاق شم واقعا یکی میمرد ز درد بی نوایی یکیم میگفت زردک میخوای

چاقی خیلی بده دعا نکن چاق بشی هرگز ارزوی همه چی ب دل ادم میمونه دو ماه دیگه عروسی داریم ولی از ترس این ک لباس اندازم نشه تصمیم گرفتم اکه لاغر نشدم اصلا نرم

چاقی خیلی بده دعا نکن چاق بشی هرگز ارزوی همه چی ب دل ادم میمونه دو ماه دیگه عروسی داریم ولی از ترس ا ...

طی دو ماه نهایت 6 کیلو لاغر بشی

قدت چنده؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
چاقی خیلی بده دعا نکن چاق بشی هرگز ارزوی همه چی ب دل ادم میمونه دو ماه دیگه عروسی داریم ولی از ترس ا ...

عزیزم اون سری گفتم که اراده کن.  حیف به این سنت وزنت انقد زیاده.  شرو کن گلم

پـــــــول موخـــام😒

وزنت بالا باشه زود آرتروز میگیری هاااا

بهتره یک روز درمیون بری استخر شنا کنی

عزیزم حتما ممیتونی، کافیه اراده کنی حتما رژیم بگیر و ورزش کن در کنار دمنوش کاش تو یه گروه لاغری بری که همه عکس وعده غذایشون و میزارن و هفتع ای یکبار اعلام وزن میکنن اینجوری بیشتر تشویق میشی برای لاغری

خدایا منو به آرزوی قلبیم برسون   
2828
2791
2779
2792