2821
2789
عنوان

شروع رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 43 پست

ببینین اینایی که میگمو دقیق انجام بده روزی شیش وعده غذابخور ولی با حجم کم اینجوری هم گشنت نمیشه هم به مرور معدت کوچیک ترمیشه وهم اسیدمعدت باعث زخم معده نمیشه توهروعدت چیزاهایی بخور که خوب معده روپرمیکنه ولی کالری کمی داره  برنجو ازبرنامه غدایت به هیچ عنوان قطع نکن روزی پونزده قاشق باید خورده بشه وگرنه یا پوستت شل میشه یا ریزش موی شدید نان سفید کلا ازبرنامه غذایت حذف کن بجاش فقط سنگک ونان های سبوس داراستفاده کن چای سیاهو به کل حذف کن چون احساس ضعفو وگشنگی میده باعث احتباس مایعات زیر پوستت هم میشه تا میتونی سینه مرغ با گوشت گاو بخور به هیچ عنوان روزی بیشترازدوقاشق روغن به بدنت نرسه نمک محدود بشه ودراخر برواستخرهرچند شنا بلدنباشی خیلی عالی لاغرمیکنه

توتازنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی ،تومسئول گلتی **شازده کوچولو**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبحا سه تا سفیده تخم مرغ بخور زرده خورده نشه سفیده باعث سیری میشه وچربی سوزه توادویه هات فلفلو زنجبیل اضافه کن تامیتونی غذاهای ابپزبخور 

شما خودت تا حالا رژیم گرفتی؟؟

بله گرفتم  من طبق اصول نگرفتم باعث ورم معدم شدولی همسرم از۹۸ الان ۷۷ هستش وکلا رژیم غذایمون همینه 

بدن هر کس واکنشش متفاوته انشاالله ک برای شما سازگاره کم میکنین ...قرص ونوستاتم خوبه ها خواستی ازونم ...

من سه سال پیش سرکار میرفتم ونوستات خوردم از 110 رسیدم ب 90 عالی بود عالی ولی الان ک بیکارم یه مدت گرفتم خوردم اصلا اثر نکرد چون حتما باید پیاده روی یا ورزش داشته باششی باهاش

من سه سال پیش سرکار میرفتم ونوستات خوردم از 110 رسیدم ب 90 عالی بود عالی ولی الان ک بیکارم یه مدت گر ...

این قرص رو داروخانه ها هم دارن؟قیمتش چنده؟و اسه لاغری موضعی هم کاربرد داره؟چون من شکم و پهلو دارم 

خوش بحالتون پس 

سخت نگیر همینایی که گفتموانجام بدی تویه ماه راحت هفت تا هشت کیلو کم میکنی فقط قندوشکر وروغن ونان سفید حذف بشه بقیه چیزایی که میخوریم وعده هاروبیشترکن مقدارحجم غذاتو کم خیلی خوب باعث لاغری میشه موفق باشی

2828
2791
2779
2792