2777
2789
عنوان

شروع رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 43 پست
این قرص رو داروخانه ها هم دارن؟قیمتش چنده؟و اسه لاغری موضعی هم کاربرد داره؟چون من شکم و پهلو دارم&nb ...

اره دارن من همون موقع فک کنم برگی میگرفتم 10 و خورده ای یادم نمیاد خیلی خوبه ولی یه بدی بزرگ داره تموم غذایی ک میخوری بی اختیار ازت دفع میشه یعنی همیشه لباس زیرت روغنیه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اینجوری که سخته،واسه چی دلیلش چیه

کاراییش اینجوریه دیگه تمومه روغن نشاسته رو خارج میکنه واسه همین خوب لاغر میکنه من خودم نوار بهداشتی میزاشتم  دکتر ب من گفته بود این تنها قرصیه ک هیچ عوارضی نداره 

اونو شنیدم دربارش،اما خودم تاحالا استفاده نکردم،یه سریا واقعا جواب گرفتن ازش و وزن کم کردن،انشاءالله ...

اره خیلی تعریف میکنن بعضی ایشالله لاغر شم دیگه حالم داره از خودم بهم میخوره 

اره خیلی تعریف میکنن بعضی ایشالله لاغر شم دیگه حالم داره از خودم بهم میخوره 

انشاءالله کم میکنی،سعی کن میوه بخوری بیشتر،من یه مدت قند رو فقط حذف کرده بودم واقعا وزنم کم شد یه ماه نخوردم 6 کیلو کم کردم با اینکه غذامو کم نکرده بودم ،شمام امیدوار باش کم میکنی حتما