2777
2789
عنوان

بد شانسي

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخ ولی من صبحها انقدر هل از خواب میپرم که وای صبحانه شون دیر شد😫

خودت بیدارشون میکنی؟من دختر ۱۸‌ماهه ام رو بیست روزه از شیر گرفتم و وقتی شیر میخورد تا صبح ۵ بار بیدار میشد اما اونم الان تا ۱۱ یا ۱۲ میخوابه😊منم بیدارشون نمیکنم...چون شبها دیر میخوابن....

حالا ناراحتم بشن.

بهونه بیار بگو پری شدم خیلی اذیتم. 

یا بگو امروز تو خونه یه عالمه کار کردم نا ندارم از جام تکون بخورم. 

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خخخ ولی من صبحها انقدر هل از خواب میپرم که وای صبحانه شون دیر شد😫

مدرسه میرن؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خاك تو سرم همش معذبم اه

نه بابا. الان اولاشه کم کم عادت میکنی. 

وقتي كه ناراحت ميشدن ميفهميدي؟ چيكار ميكردي؟

اونا از ناراحت کردنه من لذت میبرن وقتی متلک میندازه من ناراحت میشم احساسه پیروزی و برتری بهش دست میده 

منم برام مهم نیست که اونا ازم ناراحت شن یه مدت کات بودم الانم میرم میخورم و برمیگردم خونه ام 

فدای سرم

تازه قبلا خیلی احترام و عزت میزاشتمشون الان وقتی سفره از جلوم جمع میکنن پاهامم دراز میکنم مثه خودشون بی ادب شدم😀😀😀

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
عروس خانواده مثه دختر خانواده در انجام امور مربوط به آشپزخونه کمک میکنه... بهر دلیلی حتی اگر با هاشو ...

من اين مورد رو وقتي قبول دارم كه تو همه امور قبولم داشته باشن يا همكاري و همدلي باشه 

اگه همه کمک کنن عیبی نداره. اما اینکه تو بشی مسول و بقیه بشینن بده. یا همه یا هیچ کس. والا😁😂