2777
2789
عنوان

بد شانسي

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 73 پست
اونا از ناراحت کردنه من لذت میبرن وقتی متلک میندازه من ناراحت میشم احساسه پیروزی و برتری بهش دست مید ...

من دلم نميخواد كينه و فاصله بيفته ولي دارم مي بينم چطور ازم سواستفاده ميكنن تقصير خودمم هست از هركسي ميپرسم ميگه اصلا هيچ كدوم تميزكاري هاي تورو ما انجام نداديم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودت بیدارشون میکنی؟من دختر ۱۸‌ماهه ام رو بیست روزه از شیر گرفتم و وقتی شیر میخورد تا صبح ۵ بار بیدا ...

نه خودشون بیدار میشن ساعت 11 اینا

تا صبحم میخوابن

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
من دلم نميخواد كينه و فاصله بيفته ولي دارم مي بينم چطور ازم سواستفاده ميكنن تقصير خودمم هست از هركسي ...

خودتو مشغول کن دیگه بگو از حموم اومدم جلو کولر بودم بدنم گرفته ازین بهونه ها ببین اصلا دلسوزیتو میکنن یا نه

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

من خوشم نمیاد عروسمون تو کارای خونه و مهمونی کمکم کنه. دوس دارم بشینه. ولی خب اونم دوس داره کمک کنه  

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

بعدم من مثلا توی مهمونی هاشون کمک میکردم مثلا خواهرش یا دخترای خواهرش میومدن یه گوشه ی کارو بگیرن بهشون میگفت بشینین جوونا هستن اینا تازه نفسن و ازین چرت و پرتا خودم تنها میموندم اشپزخونه

بعدم ۴ تا ایراد ازم میگرفت وشروع میکرد داستان تعریف کردن که آره من جوونی هام مهمونی میدادم ۱۰۰ نفر مهمون تک و تنها خیلی تر و فرز بودم به الانم نگاه نکنین کف قابلمه هام مثله مرمر بود و فلان بود و بهمان بود😷😷😷 

هیچ کارم بلد نیس خالی میبنده 😣😣😣

من خوشم نمیاد عروسمون تو کارای خونه و مهمونی کمکم کنه. دوس دارم بشینه. ولی خب اونم دوس داره کمک کنه ...

چقد خوبی تو❤😆