2777
2789
عنوان

بد شانسي

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 73 پست
موظف که نیست....بعدشم هیچوقت هیچ عروسی  جای دختر خانواده شوهر نیست...این حرفا واسه گول زدن عروس ...

الان همينه وقتي من اونجام نميگن عروسه انگار تو اينكارا دختر واقعيشونم هستم

من مشكلم خود سفره انداختن نيست اگه يه كوه كارم باشه انجام ميدم مشكلم اينه تقسيم كار نيس زيرابي رفتن ...

اروم اروم کار کن

میخای سفره رو بندازی

کلی ور برو

وسطاش برو سراغ گوشیت

ی تک بزن

مامانت بهت ز بزن

الکی برو ب حرف زدن

ببین چقد دارم بهت راه حل میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظوری ندارما نارحت نشی یه وقت😘 میگم من خودمم دوتا بچه کوچیک دارم . خیلی ام شلوغن😊 میخوابن وقت می ...

بچه ها فردا ساعت ۱۱بیدار میشن از خواب😁😁منم بیشتر روزا باهاشون میخوابم تاظهر🙈🙈🙈

اندازه نگه دار که اندازه نکوست  حالا هم دیر نشده یه دفعه کنار نکش کم کم تغییر کن تا عادت کنن م ...

چطوري اينكارو بكنم؟ وقتايي كه انجام نميدم قيافشون ميريزه بهم چيكار كنم؟

من مشكلم خود سفره انداختن نيست اگه يه كوه كارم باشه انجام ميدم مشكلم اينه تقسيم كار نيس زيرابي رفتن ...

منم دقیقا خونه مادربزرگاشون میبینم نوه هاشون میشینن من باید کار کنم. منم خیلی شیک میشینم یا الکی خودمو سرگرم کشیدن غذا یا شستن چهارتا ظرف بیخودی میکنم. خوشم نمیاد کارکردن بشه وظیفه ام

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

موظف که نیست....بعدشم هیچوقت هیچ عروسی  جای دختر خانواده شوهر نیست...این حرفا واسه گول زدن عروس ...

بله که نیست... این حرکت عروس هم از روی سیاسته... ایشون اگر اینجا اینکارو انجام بدن یه جا دیگه به دردشون میخوره...  پس موظفن انجام بدن....

متاسفم ویل اما هر بازی ای یه پایانی داره...

منم متاسفانه این اشتباهو کردم 

فک میکردم اگه کاراشون رو بکنم مثه دخترشون میشم دوسم دارن و باهام مهربون میشن ولی نشد روز به روز متوقع تر شدن و..البته اون موقع سنم کم بود با نی نی سایت هم اشنایی نداشتم 

الان دست به سیاه سفید نمیزنم ناراحت بشن هم مهم نیس 

فقط هم با دعوت میرم

این رفتارا به خاطر جنبه نداشتن و پررو بودن و بی لیاقت بودنه خودشونه وگرنه من قبلا عروسه خوبی براشون بودم 

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
منم دقیقا خونه مادربزرگاشون میبینم نوه هاشون میشینن من باید کار کنم. منم خیلی شیک میشینم یا الکی خود ...

ادم حرصش ميگيره تو خانواده خودم بايد كمك كنم و ابروداري تو خانواده شوهرم بايد كلفت باشم پس فرقش چيه

بچه ها فردا ساعت ۱۱بیدار میشن از خواب😁😁منم بیشتر روزا باهاشون میخوابم تاظهر🙈🙈🙈

خخخ

ولی من صبحها انقدر هل از خواب میپرم که وای صبحانه شون دیر شد😫

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
ادم حرصش ميگيره تو خانواده خودم بايد كمك كنم و ابروداري تو خانواده شوهرم بايد كلفت باشم پس فرقش چيه

اره والا. من خیلی به خودم سختی نمیدم. گاهی رو مود باشم ظرف میشورم یا چیزی. اما جدیدا من حتی حال کار کردن خونه مامانمم ندارم. از بس تو خونه خسته میشم با یه بچه ترجیح میدم یه جا که میرم یه دوساعتی بشینم راحت

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....