2777
2789
عنوان

بد شانسي

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 73 پست
والا چيكار كنم  انجام ميدم بقيه ميشنن انجام ندم بهشون بر ميخوره از روز اول بايد كامل مي نشست ...

همه  دست خود آدمه . مگه حالا سفره برا چند صد نفره؟ خو تنها انجام بدن . ب یه بهونه ای نکن . برو دنبال بچت . برو دسشویی. بگو ناخوشم . اصن با گوشیت ور برو . یبار ک میتونی بکن دفه بعد نکن . تبدیل ب وظیفش نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا شعور دارم ولي وقتي ميبنم بقيه هم هستن ولي انگار دست و كمرشون شكسته ولي راست راست راه ميرن يا بي ...

به کارشون بگیر عزیزم.مثلا بگو فلانی میای این ظرفا رو ببری یا فلانی جان بیا سرسفره بگیر لطفا!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  

عروس خانواده مثه دختر خانواده در انجام امور مربوط به آشپزخونه کمک میکنه... بهر دلیلی حتی اگر با هاشون قهرید موظفید اینکارو انجام بدید استارتر... شما دختر اون خوانواده محسوب میشید در اصل

متاسفم ویل اما هر بازی ای یه پایانی داره...
همه  دست خود آدمه . مگه حالا سفره برا چند صد نفره؟ خو تنها انجام بدن . ب یه بهونه ای نکن ...

چندباري كه اين وسطا انجام ندادم چنان اخم كردن و جو رو سنگين كردن كه خودم به غلط كردن افتادم

جانم؟؟؟؟

منظوری ندارما نارحت نشی یه وقت😘

میگم من خودمم دوتا بچه کوچیک دارم . خیلی ام شلوغن😊 میخوابن وقت میکنم بیام اینجا ولی فردا صبح واقعا اذیت میشم بهشون برسم صبحها

شما چطوری وقت میکنی. تا دیر وقت بیداری سختت نیست؟

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
بخدا شعور دارم ولي وقتي ميبنم بقيه هم هستن ولي انگار دست و كمرشون شكسته ولي راست راست راه ميرن يا بي ...

خب همه ک نمیشه مث هم باشن. تو خونه مادرشوهر من ی جاری دارم اگ اون باشه اصلا هیچکادی نمیکنه. باید بیان جلوش سفره پهن کنن بخوره جمع کنن ولی اگ قرار باشه همه مث اون باشن ک نمیشه 

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
عروس خانواده مثه دختر خانواده در انجام امور مربوط به آشپزخونه کمک میکنه... بهر دلیلی حتی اگر با هاشو ...

موظف که نیست....بعدشم هیچوقت هیچ عروسی  جای دختر خانواده شوهر نیست...این حرفا واسه گول زدن عروس خانواده هست.....

سفره انداختن بهتر از جمع کردنه ک بعدم ی چیزه دیگه  اون قبل همه گرسنن همه نگاشون ب سفرس عروس ...

من مشكلم خود سفره انداختن نيست اگه يه كوه كارم باشه انجام ميدم مشكلم اينه تقسيم كار نيس زيرابي رفتن ها رو تابلو مي بينم

همون موقع برو دستشویی.

الکی برو تو اتاق انگار که تلفن داری

با یه چیزی خودتو مشغول کن 

بعد یه پنج دقیقه اینا بیا بگو ااا کشیدید؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....