چه اشتباهي كردم روزاي اول بدو بدو تو سفره انداختن كمكشون كردم الان شده وظيفم از در هنوز نرسيدم داخل بايد بدوم اينكارو انجام بدم اگرم انجام ندم بهشون بر ميخوره
والا چيكار كنم انجام ميدم بقيه ميشنن انجام ندم بهشون بر ميخوره از روز اول بايد كامل مي نشست ...
همه دست خود آدمه . مگه حالا سفره برا چند صد نفره؟ خو تنها انجام بدن . ب یه بهونه ای نکن . برو دنبال بچت . برو دسشویی. بگو ناخوشم . اصن با گوشیت ور برو . یبار ک میتونی بکن دفه بعد نکن . تبدیل ب وظیفش نکن
عروس خانواده مثه دختر خانواده در انجام امور مربوط به آشپزخونه کمک میکنه... بهر دلیلی حتی اگر با هاشون قهرید موظفید اینکارو انجام بدید استارتر... شما دختر اون خوانواده محسوب میشید در اصل
بخدا شعور دارم ولي وقتي ميبنم بقيه هم هستن ولي انگار دست و كمرشون شكسته ولي راست راست راه ميرن يا بي ...
خب همه ک نمیشه مث هم باشن. تو خونه مادرشوهر من ی جاری دارم اگ اون باشه اصلا هیچکادی نمیکنه. باید بیان جلوش سفره پهن کنن بخوره جمع کنن ولی اگ قرار باشه همه مث اون باشن ک نمیشه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....