2777
2789
عنوان

دوست شوهرم

705 بازدید | 54 پست

دوست شوهرم به شوهرم زنگ زد و بدون اینکه الو بگن، پشت خط صدای زن اومد که گفت اوف (با حالت خیلی بد) بعد دوستش خندید. ولی شوهرم نخندید.بعد به شوهرم گفتم اون صدا چی بود اولش اومد؟ سرم داد زد. گفتم داد نزن فقط بگو چی بود میدونی؟ گفت برو از خودش بپرس. گفتم تو دوستتو میشناسی دیگه، خب خودت تعجب نکردی یعنی یه چیزی میدونی بگو دیگه. 

سرم داد زد خودشو کتک زد😳

گفت تو روانی هستی. گفتم هردومون این صدا رو شنیدیم. من فقط ازت یه سوال کردم. من روانی ام الان؟ گفت اره

بعد گفت صاحبکارمون هروقت دختر میبینه میگه اووووف، ما هم ادای اونو درمیاریم. گفتم آخه پس چرا صدای زن درآورد؟ صاحبکارت که آقا هست. گفت نمیدونم. بعد میگم خب اینو همون اول نمیشه آروم بگی بهم؟ چرا خودتو کتک میزنی؟ چرا سرم داد میزنی؟ بازم گفت چون روانی هستی. 

من روانی ام نظر نمیدم. شما نظر بدین به این قضیه. 

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون

اینم بگم بعد از اینکه صدای اون زن رو شنیدم، چندثانیه صداهای مختلف اومد دوستش مشغول بود نمیتونست الو بگه. بعد از چندثانیه با خنده گفت الو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شاید خانومش یا دوس دخترش بوده، خیلی مهم نبود شما اینقدر حساسیت نشون دادی

مطمئنا همیشه مشکوکی که همسرت اینطور رفتار کرده

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

خب شاید خانومش یا دوس دخترش بوده، خیلی مهم نبود شما اینقدر حساسیت نشون دادیمطمئنا همیشه مشکوکی که هم ...

خانوم نداره 

ببین صداش یه جوری بود انگار دارن...... میکنن. شوهرم هم اصلاااااا تعجب نکرد و بعد از قطع کردن، هیچی نگفت. انگار عادی بود براش. الان من حساسم؟ من روانیم؟ 

نمیدونم.. بار اوله از این حرفا زدی؟ قبلا سر همچین چیزایی گیر دادی بهش؟ آخه یجوری رفتار کرده انگار زیاد اینکارو انجام میدی.. اگه نه پس شوهرت ی چیزیش هست 

لطفا لایک نکنیییییید

خانوم نداره ببین صداش یه جوری بود انگار دارن...... میکنن. شوهرم هم اصلاااااا تعجب نکرد و بعد از قطع ...

آره حساسی گلم

به شما ربطی نداشت اخه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

چه برخورد بدی داشتی چه بازخورد بدتری 

من بعد مدتها فهمیدم با داد بیداد هیچ وقت مسئله ایی حل نمیشه شما به همسرت اعتماد داری یا نه اگه داری چرا از موضوعی که دوستش رفتار درستی نداشته ی جنگ روان درست کردی خدا به خودت و زندگی ات آرامش بده 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

حالا کاری ندارم راست گفته یا دروغ

ولی خاک تو سر اون مرتیکه که گفته اوف و بخاطر یه اوف

روح و روان تو اینجوری داغون کرده و بابتش خیلی اعصاب خوردی داشتین امروز

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت

نمیدونم.. بار اوله از این حرفا زدی؟ قبلا سر همچین چیزایی گیر دادی بهش؟ آخه یجوری رفتار کرده انگار زی ...

قبلا توی گوشی شوهرم عکس یه دختر لخت دیدم. گفتم این چیه.گفت مال همون دوستمه. گفتم خب توی گوشی تو چیکار میکنه؟ بازم اینجوری کولی بازی درآورد خودشو کتک زد سرم داد زد وحشتناک. قبلا این اتفاق افتاده بود. من از خودم بی دلیل بهش گیر ندادم که. یه گوهی خورده که گیر دادم. 

خانوم نداره ببین صداش یه جوری بود انگار دارن...... میکنن. شوهرم هم اصلاااااا تعجب نکرد و بعد از قطع ...

آخه دختر عاقل

وسط اون کار یا هر گوهی که با دختره داشتن میخوردن

چرا باید زنگ بزنه به شوهر تو

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت