2777
2789
عنوان

دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 54 پست
34 سالشهمنم 28جانم؟

ببین گلم ، آقایون تو این رده ی سنی ؛  خیلی دچار روزمرگی میشن و چون ذاتا تنوع طلب هستن‌ ، 

اگه این تنوع طلبیشون با روزمرگی هم توام بشه ، دیگه قشنگ مستعد خیانت کردن هستن !

یه دوست دارم اسمش زهرائه 

این زهرا همسرش حدود ۳۹ سالشه  

زهرا میگفت بعد از پنج  شیش سال که از زندگیمون گذشت و من برا شوهرم عادی شدم ، شوهرم شروع کرد دوست و رفیق پیدا کردن تا اینکه از روزمرگی و عادت در بیاره خودشو .... 

و این دوستاش همگی اهل دختر باغ بردن و روابط خارج از ازدواج بودن

و شوهرمم از بس با این رفیقاش نشست و برخواست کرد ، از دوستاش هر چی هم بلد نبود یاد گرفت .....

تا جایی که دوستاش بهش پیام میدادن و میگفتن :

ما داریم فلان دخترو میبریمش باغ ،  عکس هیکلشو واست میفرستیم ببین تو هم اگه میخوای بیا  بُکن...ش 

و میگفت این شد که دیگه شوهرم علنا هر ماه با یک زنه 

خلاصه خواستم بهت بگم گلم 

حواستو جمع کن و نذار شوهرت با این مدل دوستاش بگرده 

و یا اگه هم میبینی شوهرت همچین مالی نیست که واسه داشتنش سفت و محکم بجنگی ،،، تا بچه نداری رهاش کن بره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار میتونم بکنم از راه دور؟!

واقعا با این شرایط هیچی 

فقط میتونی محبت و توجهتو نسبت ب شوهرت بیشتر کنی سوال جوابش نکنی 

ولی تهش بر میگرده ب ذات شوهرت اگه خودش نخواد کسی مجبور ب کاریش نمیکنه

ببین گلم ، آقایون تو این رده ی سنی ؛ خیلی دچار روزمرگی میشن و چون ذاتا تنوع طلب هستن‌ ، اگه این تنو ...

😔😔

عزیزم شوهر من بیشتر عمرشو کنار این دوستشه تا من. از صبح تا عصر باهمن.ولی کنار من نهایت سه چهار ساعت باشه بعد میخوابیم. من چیکار میتونم بکنم؟ این پسره کاملا تسلط پیدا کرده روی شوهرم 😭

من چه خاکی به سرم کنم

کار دیگه ای هم نیست که بگم کارتو عوض کن. تازه، هرجا بره بازم از اینجور آدما اونجا هم هستن. خیلی تلاش کردم واسه خودش کار راه بندازه ولی نشد. 

دیگه نمیدونم چیکار کنم

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون

عزیزم حقیقتا من یه چیز دیکه اومد تو ذهنم. با توجه به اینکه میگین گرایشی به شما نداره شوهرت و کلی پسر بلاک کرده و این دوستشم دهه ۸۰ من فک میکنم شاید همسرت و این دوستش باهم یه روابطی دارند.  واون صدای اوف اول تلفن صدای همون پسره بوده برای مرد کاری نداره صداشو نازک کنه مثه زن. ینی شوخی کرده با شوهرت من راستش فکرم سمت این رفت

عزیزم حقیقتا من یه چیز دیکه اومد تو ذهنم. با توجه به اینکه میگین گرایشی به شما نداره شوهرت و کلی پسر ...

اره منم بیشتر این فکرو میکنم. ولی نمیدونم😔

میدونی چیه شوهرم خیلی بهم محبت داره ها ولی محبتشو با کادو دادن نشونم میده. خیلی برام کادو می‌خره. ولی محبت کلامی یا گرایش جنسی خیلی کم داره بهم. جوری که حس میکنم با همجنسم زندگی میکنم. در این حد خنثی هست باهام

اره منم بیشتر این فکرو میکنم. ولی نمیدونم😔میدونی چیه شوهرم خیلی بهم محبت داره ها ولی محبتشو با کادو ...

اینکه بیشتر تایمشو با اون پسره بی میلی به تو این رفتارای تهاجمی  بلاک کردن پسرای سن پایین  نمیدونم بخدا یه جای کار میلنگه

اینکه بیشتر تایمشو با اون پسره بی میلی به تو این رفتارای تهاجمی بلاک کردن پسرای سن پایین نمیدونم ب ...

البته چون همکارن، باهم سرکارن

اعصابش هم کلا خرابه با خانوادش هم اینجوریه. ولی با من نباید اینجوری باشه. من دیدم مردهای عصبانی با زنی که عاشقشن، خوب رفتار میکنن اکثرا. ولی این نه با من بدتر از همه رفتار میکنه

البته چون همکارن، باهم سرکارناعصابش هم کلا خرابه با خانوادش هم اینجوریه. ولی با من نباید اینجوری باش ...

خودت بهتر می‌شناسیش یه مدت اصلا سوال پیچش نکن حتی اگه چیز مشکوک دیدی خودت بزن به نفهمیدن بزار خیالش راحت باشه کاری بهش نداری ولی دورادور زیر نظرش داشته باش گوشیشو چک کن ولی اگه چیزی دیدی به روش نیار عکس بگیر داشته باشی باید اطلاعات بیشتری به دست بیاری یه مدت غیر مستقیم حواست باشه بهش بالاخره یه جا گاف میده