2777
2789
عنوان

دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 54 پست
قبلا توی گوشی شوهرم عکس یه دختر لخت دیدم. گفتم این چیه.گفت مال همون دوستمه. گفتم خب توی گوشی تو چیکا ...

میگفتی خب دوستت چلاغه نمیتونه همین عکسو تو گوشی خودش نگه داره 

چ چیزای مزخرف ک این مردا نمیگن

خودشونم ب کولی بازی میزنن تا دیگه آدم لال شه. 

البته دوراز جون شما 

چون شوهرت میدونه دوستش داشته گوه کاری میکردهخواسته با کتک زدنِ خودش و سرِ تو داد زدن ، قضیه رو بپیچ ...

دقیقا منم همین فکرو میکنم 👍👍ایول

و با شوهرم خیلی درمورد رابطه و این چیزا حرف میزنن سرکار. من اینو مطمئن تر شدم الان. 

چون قبلا عکس لخت دوست دختر همین دوستشو از توی گوشی شوهرم پیدا کرده بودم. فهمیده بودم شوهرم اصلا خط قرمز نداره پیش دوستاش. الان مطمئن تر شدم. دفعه قبلی گفتم کارتو عوض کن. الان ترسید دوباره بهش بگم کارتو عوض کن. 

تازه، توی واتساپش هم دیدم کلی پسر دهه هشتاد رو بلاک کرده. هیچکدومشم نمیشناسم. این دوستشم دهه هشتادیه و مجرد. الان حتی به گرایششم شک پیدا کردم. چون 5ساله ازدواج کردیم، اصلا بهم گرایش نداشت. تازه یکی دو ماهه درست شده 

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتی خب دوستت چلاغه نمیتونه همین عکسو تو گوشی خودش نگه داره چ چیزای مزخرف ک این مردا نمیگنخودشونم ...

اره دقیقا

میگفت گوشیش خراب شده بود اسکرین نمیتونست بگیره. عکس هم از اونا بود که ثانیه داشت و زود پاک میشد. واسه همین با گوشی شوهرم از گوشی خودش عکس گرفته فرستاده به خودش. منم خرم

ن عزیزم حست کاملا درسته و فقط میخاد شمارو ببخشیدا روانی نشون بدههر چی ک حدس میزنی بنظر منم دقیقا همو ...

به نظرت چیکار کنم

اره دقیقامیگفت گوشیش خراب شده بود اسکرین نمیتونست بگیره. عکس هم از اونا بود که ثانیه داشت و زود پاک ...

دور از جون 

خب میگفتی اگه راست میگی تو باید از گوشیت حذفش میکردی

ولی اسی معلومه این دوستش از ایناس ک سروگوشش میجنبه 

دقیقا منم همین فکرو میکنم 👍👍ایولو با شوهرم خیلی درمورد رابطه و این چیزا حرف میزنن سرکار. من اینو م ...

عزیزم شوهرت چندسالشه ؟  خودت چندسالته ؟ 

اینو جواب بده  ، تا بعدا یه چیزی بهت بگم ... تا حواستو بیشتر جمع کنی 

دور از جون خب میگفتی اگه راست میگی تو باید از گوشیت حذفش میکردیولی اسی معلومه این دوستش از ایناس ک س ...

اره دقیقا

یه بار از دهن شوهرم پرید گفت دوستم میگفت اونقدر..... که چشام ضعیف شده. منم بهش گفتم چرا به همچین آدمایی اجازه میدی درمورد این چیزا باهات حرف بزنن؟ از اون موقع دیگه هیچی بهم نمیگه. ولی پسره اونقدر آدم بدیه که هرازچندگاهی اینجوری نشانه هاشو میبینم. یکی اون عکس، یکی امروز اون صدا. 

عزیزم شوهرت چندسالشه ؟ خودت چندسالته ؟ اینو جواب بده ، تا بعدا یه چیزی بهت بگم ... تا حواستو بیشتر ...

گلم میشه بیای خصوصی 

یه چیزی هم بهم گفت اینجا نمیتونم بگم😔

اره دقیقایه بار از دهن شوهرم پرید گفت دوستم میگفت اونقدر..... که چشام ضعیف شده. منم بهش گفتم چرا به ...

اینکه میگی صدای ی زن بوده ک انگار داشتن.... میکردن مطمئن باش حست درست میگه فقط چرا اون لحظه ب همسر شما زنگ زده

ببین من نمیخوام نه دلتو خالی کنم ولی حس میکنم میخواد شوهر شمارم مثل خودش کنه بعضی آدما خیلی عوضین میگن ما خرابیم بذار دنیا خراب باشه

ی جورایی زنگ زده تحریکش کنه بیشتر مراقب شوهرت باش بهش محبت و توجه کن ب خاطر زندگی خودت

اینکه میگی صدای ی زن بوده ک انگار داشتن.... میکردن مطمئن باش حست درست میگه فقط چرا اون لحظه ب همسر ش ...

اره دقیقا

یا مثلا عکس لخت دوس دخترشو ریخته توی گوشی شوهرم. از اون روز اصلا حس خوبی به این دوستش ندارم. احساس خطر میکنم ولی نمیتونم ثابت کنم 

اینکه میگی صدای ی زن بوده ک انگار داشتن.... میکردن مطمئن باش حست درست میگه فقط چرا اون لحظه ب همسر ش ...

هرروز باهم هستن آخه من چیکار میتونم بکنم😭

در طول روز بیشتر وقتشو کنار اونه سرکار. خیلی تلاش کردم واسه خودش یه کاری شروع کنه که از این پسره دور بشه و درامدمشم بهتر بشه ولی جور نشد.