2777
2789
عنوان

دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 54 پست
قبلا توی گوشی شوهرم عکس یه دختر لخت دیدم. گفتم این چیه.گفت مال همون دوستمه. گفتم خب توی گوشی تو چیکا ...

پس واسه همون حساس شدی

حق داری

ولی مردا خیلی نکبتن تا یه چی میشه میگن مال دوستمه😓

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت

چه برخورد بدی داشتی چه بازخورد بدتری من بعد مدتها فهمیدم با داد بیداد هیچ وقت مسئله ایی حل نمیشه شما ...

من جنگ روان درست کردم یا شوهرم؟ من آروم ازش فقط سوال کردم. چرا عادت دارین زنها رو مقصر کنین؟ من آروم سوال کردم. سرم داد زد. چندبار بهش گفتم سرم داد نزن. اون هی داد زد فحش داد. آخرش منم قاطی کردم. الان من مقصرم؟ باشه. 

یا میگی تقصیر منه که ازش سوال کردم؟ یعنی حق نداشتم راجع به این موضوع، یه سوال ساده بکنم ازش؟! 

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس واسه همون حساس شدیحق داریولی مردا خیلی نکبتن تا یه چی میشه میگن مال دوستمه😓

واقعا دوس دختر دوستش بود. چون تا تهش رفتم فهمیدم. ولی کدوم پسری عکس لخت دوس دخترشو میریزه توی گوشی دوستش؟! پس یعنی دختره رو اصلا دوس نداشته. شایدم سه تایی رابطه داشتن نمیدونم

من جنگ روان درست کردم یا شوهرم؟ من آروم ازش فقط سوال کردم. چرا عادت دارین زنها رو مقصر کنین؟ من آروم ...

خانم محترم الان هم آروم باش عزیز من ....

والا یک جور منو بردی گوشه رینگ انگار مقصر منم 

کی شما مقصر کرده چرا کولی بازی در میاری نوشتم برخورد بد و بازخورد بدتر نه تو نه همسرت درک درستی از مکالمه ندارید 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

شاید شوخی دارن با همدیگه شوهرتون با اون همکارش یا صاحب کارش کیه همون شخص

خب همون شوخی رو میتونست آروم بهم بگه. چرا سرم داد زد یهو؟ چرا بهم فحش داد؟ چرا بهم گفت روانی؟ مگه من چیکار کردم؟ آروم و منطقی یه سوال ازش پرسیدم. یهو قاطی کرد. اگه چیزی رو مخفی نمیکنه، این واکنش واسه چیه

قبلا هم عکس لخت دوس دختر همین دوستشو توی گوشی شوهرم پیدا کردم. واسه اونم یه بهونه آوردن دوتاشون

خانم محترم الان هم آروم باش عزیز من ....والا یک جور منو بردی گوشه رینگ انگار مقصر منم کی شما مقصر کر ...

اولن درست حرف بزن. دومن من الان اعصابم خرابه، اومدی میگی جنگ روان درست کردی توی خونه. اول مطلبو درست بخون متوجه شو بعد بیا نظر بده. من چه جنگ روانی درست کردم؟ تو به من حمله کردی نه من

خانم محترم الان هم آروم باش عزیز من ....والا یک جور منو بردی گوشه رینگ انگار مقصر منم کی شما مقصر کر ...

انتظار دارین هر مدل با ادم حرف بزنین، بعد که جوابتونو میدیم، میشیم روانی و کولی. بروبابا 

انتظار دارین هر مدل با ادم حرف بزنین، بعد که جوابتونو میدیم، میشیم روانی و کولی. بروبابا

خب خانم محترم من زمانم برام اونقدر مهم هست که اینجا اومدنم جز کمک هدفی پشتش نیست .

حتی کمک مالی هم در توانم باشه انجام دادم و میکنم 

خیلی منطقی گفتم برخورد اشتباه بازخورد بدتر چرا مشکل داری دعوا داری با بقیه دهن به دهن میگذاری 

الان هم لطفاً ریپلای نکن کامنت هام هست آروم بخون 

بیشتر از این سطح تربیت خانوادگی تو نیاز نیست نشون بدی قشنگم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

چون شوهرت میدونه دوستش داشته  گوه کاری میکرده

خواسته با کتک زدنِ خودش و سرِ تو داد زدن ، قضیه رو بپیچونه

که بعدا تو بهش گیر ندی بهش  بگی که از این دوستت خوشم نمیاد ، باهاش قطع رابطه کن و فلان 

قبل و بعدش کامل توضیح بدخ

قبلا عکس لخت دوس دختر همین دوستشو توی گوشیش پیدا کرده بودم چندماه پیش. بهش گفتم این چیه گفت مال دوستمه. گفتم توی گوشی تو چیکار میکنه 

گفت گوشیش خراب بود اسکرین شات نمی‌گرفت مجبور شد با گوشی من عکس بگیره. منطقیه این حرف؟ 😮‍💨

الانم که اوف اوف می‌کرد به شوهرم. من دیگه موندم چی بگم. 

تازه توی واتساپ شوهرم میبینم کلی پسر رو بلاک کرده 😳هیچکدومشم نمیشناسم کی هستن. همش پسرای دهه هشتاد. واقعا آدم شک میکنه به همجنس بازی و این چیزا.

این دوستش هم دهه هشتادی و مجرد

اولن درست حرف بزن. دومن من الان اعصابم خرابه، اومدی میگی جنگ روان درست کردی توی خونه. اول مطلبو درست ...

@niniyar‍ 

من اولین کامنت به این خانم گفتم برخورد اشتباه داشتید و همسرتون باز خورد بدتر و این باعث ایجاد جنگ روان شده 

نمی‌دونم پریود یا کلا اعصاب ندارن برداشتند الفاظ زشت بکار بردن لطفاً حواس تون باشه کی اینجا اکانت داره حالا همسرش تحمل می‌کنه ایشون اما ما مسئول این نیستیم که به ما بی احترامی کنند

ن عزیزم حست کاملا درسته و فقط میخاد شمارو ببخشیدا روانی نشون بده

هر چی ک حدس میزنی بنظر منم دقیقا همونه و عادیه واسش ک دوستش از این غلطا میکنه ک هیچ تعجب نکرد

برای سلامتی آقاجانمون خیلی دعا کنیم 🙏🏻🥺 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری (س)