2777
2789
عنوان

دوباره زد بسرم...اخه چرا نشده

383 بازدید | 40 پست

بچه ها چهارماهه اقدامم هنوزم دارم فکر میکنم چرا نشده تو این چهارماه قبل اقدام هم من هم شوهرم از دادیم خوب بود همه چی...از بس گرمی خوردم که رحمم گرم شه صورتم پر جوش شده خدااا چرا نمیشه

خیلیم گرمی نخور..دیگه گرم گرمم خوب نیست..رحم باید متعادل باشه..به بدنتون فرصت آماده شدن بدین

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها امروز خیلی گریه کردم...همه دوربریام همون ماهای اول شدن...نمیدونم چرا خدا دلش نمیسوزه برام

چقد بزرگش کردی.یه نگاه به اطرافت بندازی به خدا میگی من و فاکتور بگیر برو به حال اونا برس😘صبور باش و آروم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بچه ها امروز خیلی گریه کردم...همه دوربریام همون ماهای اول شدن...نمیدونم چرا خدا دلش نمیسوزه برام

خب تا یکسال عادیه چقدر عجله دارید

وقتی مشکلی ندارید نگرانیتون بی جهته

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

منم ماههای اول خیلی ناراحت بودم ولی الان که ده ماه گذشته یکم ریلکس ترم و امید دارم که خدا بهم میده ولی شاید یکم دیرتر

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
من چی بگم که ۶ساله همین روز هارو دارم

خدا انشالله بزودی دلتو شاد کنه عزیزم😘