2777
2789
عنوان

تا حالا شده پدر تون بین شما مادر تون فرق بزاره دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 20 پست
د آخه خسته شدم چقدر دیگ تحمل کنم آخه زنه گنده خودشو با من مقایسه میکنه جرعت داره خودش با فک فامیل ها ...

واااااااای تو ان شاالله یه شوهر درست و حسابی کنی که این خودسوزی می‌کنه!....فکر کنم روز عروسیت اینم یه بابات بگه منم لباس و تاج و تور عروس می‌خوام!..این عتیقه رو از کجا پیدا کردین؟مامانت کجاست؟

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

نه که دوست نداشته باشهخب اینجوریه دیگهالبته مامانم خودش همه چی داره درامد ماشین خونه …

اصلا بحث پول نیست ، بحث اون حس تفاوته . مطمئن باش این رو که شما حس کردی ، مادرت هم فهمیده که شوهرش کمتر دوسش داره و بینتون فرق میذاره و این خیلی برای زن آزاردهنده هست که شوهرش اینجوری تبعیض قائل بشه .

حتی بعضی وقتا به مرور مادر از بچه خودش هم بدش میاد به خاطر این رفتارای شوهرش

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااااااای تو ان شاالله یه شوهر درست و حسابی کنی که این خودسوزی می‌کنه!....فکر کنم روز عروسیت اینم ی ...

ی خواستگار اومده بود سال پیش میگفت نمیزارم خونه بیان ب من ربطی نداره ببین اینا همش درده بخدا اره خودش وقتی اومد عروسی نگرفتن براش شک نکن میگ 

جدا شدن بچه بودم 

ی خواستگار اومده بود سال پیش میگفت نمیزارم خونه بیان ب من ربطی نداره ببین اینا همش درده بخدا اره خود ...

الهی بگردم برات عزیزدلم.....

خسته شدم دیگ حالم بهم میخوره بخدا ی موقع ها دلم میخواد ی بلا سر خودم بیارم

از دست این زن نفهم؟؟؟؟؟؟بی خیال....امیدوارم بحق صاحب امروز به شوهر درجه یک و همه چی تموم کنی که همه چیو برات جبران کنه🤲🩷