2777
2789
عنوان

تا حالا شده پدر تون بین شما مادر تون فرق بزاره دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 20 پست
د آخه خسته شدم چقدر دیگ تحمل کنم آخه زنه گنده خودشو با من مقایسه میکنه جرعت داره خودش با فک فامیل ها ...

واااااااای تو ان شاالله یه شوهر درست و حسابی کنی که این خودسوزی می‌کنه!....فکر کنم روز عروسیت اینم یه بابات بگه منم لباس و تاج و تور عروس می‌خوام!..این عتیقه رو از کجا پیدا کردین؟مامانت کجاست؟

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

نه که دوست نداشته باشهخب اینجوریه دیگهالبته مامانم خودش همه چی داره درامد ماشین خونه …

اصلا بحث پول نیست ، بحث اون حس تفاوته . مطمئن باش این رو که شما حس کردی ، مادرت هم فهمیده که شوهرش کمتر دوسش داره و بینتون فرق میذاره و این خیلی برای زن آزاردهنده هست که شوهرش اینجوری تبعیض قائل بشه .

حتی بعضی وقتا به مرور مادر از بچه خودش هم بدش میاد به خاطر این رفتارای شوهرش

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااااااای تو ان شاالله یه شوهر درست و حسابی کنی که این خودسوزی می‌کنه!....فکر کنم روز عروسیت اینم ی ...

ی خواستگار اومده بود سال پیش میگفت نمیزارم خونه بیان ب من ربطی نداره ببین اینا همش درده بخدا اره خودش وقتی اومد عروسی نگرفتن براش شک نکن میگ 

جدا شدن بچه بودم 

ی خواستگار اومده بود سال پیش میگفت نمیزارم خونه بیان ب من ربطی نداره ببین اینا همش درده بخدا اره خود ...

الهی بگردم برات عزیزدلم.....

خسته شدم دیگ حالم بهم میخوره بخدا ی موقع ها دلم میخواد ی بلا سر خودم بیارم

از دست این زن نفهم؟؟؟؟؟؟بی خیال....امیدوارم بحق صاحب امروز به شوهر درجه یک و همه چی تموم کنی که همه چیو برات جبران کنه🤲🩷