2777
2789

بابام صبح بهش میگ موهاتو کوتاه کن 

یهو حمله کرد سمتم باز زنه

برگشته میگه برو به دخترت گیر بده لاک میزنه موهاش بلنده  به اون بگو کوتاه کنه فلان فلان

میگه دخترت چشم چالش مشکی میکنه میره بیرون برو به اون گیر بده خداروشکر اصلا آرایش آنچنانی ام نمیکنم در حد ی کرم ی ریمیل همین 

اعصابم خورد شد زنه گنده دوتا بچه اوردی چ حرکتیه میکنی اخه اینا از روی عقده س ب نظر تون؟؟ 

چون بابام روش حساسه دوس نداره خیلی از کار هارو کنه به منم میگ انجام نده نمیدونم خسته شدم خدایی بخاطر اینکه حرف نشنوم منم کوتاه میام حتی لباس هایی ک دخترونه س مدلش دخترونه س نمیپوشم باید برم ی گونی بپوشم مثل زن بابام لباس های گشاد بلند ک واقعا شبیه گدا های سر چهار راه میشم 

همه لباس هام تیره س روشن ندارم بپوشم زنش میزنه تو سرم میگ دخترت روشن میپوشه من تیره

ی رفیق داشتم میگفت بابام اجازه نمیده مامانم سوار اسنپ شه با تاکسی بره ولی خودم برم کاری نداره حالا خوبه مادر خودشه

منو بیشتر از مامانم دوست داره 🥸🤣

واسه من همیشه پول داره ولی واسه مامانم هیچوقت پول نداره

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو بیشتر از مامانم دوست داره 🥸🤣واسه من همیشه پول داره ولی واسه مامانم هیچوقت پول نداره

چقدر بده اینطوری . چرا مامانت رو دوست نداره ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چقدر بده اینطوری . چرا مامانت رو دوست نداره ؟

نه که دوست نداشته باشه

خب اینجوریه دیگه

البته مامانم خودش همه چی داره درامد ماشین خونه …

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

زنه چ عقده ایه یکی ک حرفش برو داره با پدرت صحبت کنه بگه دختر جوننه این باید دیده بشه ازدواج کنه ن ز ...

دخترای همسن خودم می بینم حالم از خودم بهم میخوره زنه ام برمیگرده میگ دخترت کسی نمیگیره اینکار هارو میکنه ب چشم بیاد

زن بابا؟؟؟؟! کوتاه نیا چقد بدجنسو عوضیه

به بابام میگم اینقدر بهش گیر نده توروخدا من چ گناهی کردم آخه سری پیش رفته بودن دکتر این خوب رو زنش حساسه دوس نداره دکتر مرد معاینه کنه من باشم چیزی نمیگ ولی اون زنشه خب

بگو ببینم زنک! تو ممکنه از فردا زنش نباشی اما من همیشه دخترشم حتی دور از جون بعد از مرگ پس با من رقابت نکن ...من زن هر کی بشم زن بابام نمیشم که به من حسادت می‌کنی ابله!!!یه عالمه حرف دارم که نمیشه نوشت که....

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

بگو ببینم زنگ تو ممکنه از فردا زنش نباشی اما من همیشه دخترم حتی دور از جون بعد از مرگ پس با من رقابت ...

د آخه خسته شدم چقدر دیگ تحمل کنم آخه زنه گنده خودشو با من مقایسه میکنه جرعت داره خودش با فک فامیل هاش مقایسه کنه حداقل بیاد بگه چرا  خواهرم از اینا میپوشه اینارو نمیگ چرا چون بگه بابام میزنه دهنش میگ اون خواهرته تو  زن منی الان گیر داده ب من