2777
2789
عنوان

چرا از هر کی خوشم میاد تو رابطه هست

123 بازدید | 15 پست

این موضوع چند بار تکرار شده از هر کی خوشم میاد بعدش یا میفهمم تو رابطه اس یا میفهمم متاهله یا هم که ازدواج میکنه چرا اینجوریه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام.لطفا قضاوت نکنید و مسخرم نکنید.من مذهبی ام و18سالمه.یک دختر هست برعکس من بی حجاب.این دختر با رفیقاش داشت از مدرسه بر میگشت اول دوستاش بلند گفتن ستایش عروس شه صلوات.بعد گفتن دعای ندبه کیه و فلان رفتن جلو هی نگام میکردن.روز دوم هم هی نگام میکردن بعد دیدم مامان یکیشون داره من رو نگاه میکن.یکبارم داشتم نانوایی میرفتم سرش رو رو شونه رفیقش گزاشت بعد گفت 1 2 3.امروز هم مجلس فاطمیه بود دیدمش.اونم برگشت بعد رو شو مثل تنفر برگردوند.بعد با ابجی و مادرم که رفتیم اسنپ بگیره دختره اومد سمت ما رفت جلو تر بعد برگشت.یکروز هم چند تا دختر بودن فکر کنم رفقاش بودن بعد یکیشون گفت ستایش از این خوشش میاد طوری گفت که نشنوم ولی شنیدم.

کاش با داداش من دوست بشی که زود ازدواج کنه نه میزاره بریم خواستگاری نه خودش پیدا میکنهپسر پاک و زرنگ ...

بعضیا نمیخان ازدواج کنن فایده نداره

چن وقت بود باپسری حرف میزدم بعد که فهمید من قصدم جدیه گفت کلا نمیخاد ازدواج کنه

به ظاهر هم مث داداش شما بود

منم گفتم بهتره ادامه ندیم

بعضیا نمیخان ازدواج کنن فایده نداره چن وقت بود باپسری حرف میزدم بعد که فهمید من قصدم جدیه گفت کلا نم ...

اخه داداش من خیلی تنهاست و درونگرا هم هست جسارت نباشه خودمم دخترم اما داداش من دخترای بیرون را میبینه نمیتونه اعتماد کنه میگه چقدر زود پا میدند یک بار یه دختر پیله کرده بود بهش شماره شو پیدا کرده بود و هیچ میگفت میخوامت ما گفتیم عیب نداره اگه دختر خوبیه بریم خواستگاری بعد که داداشم تحقیقات کرد دید دختره خیلی سرش شلوغ بوده. داداشم یکی هم شخصیت خودشو میخواد خودش خوشگله و قد بلنده خونه و مغازه هم داره اصلا قیافه هم براش مهم نیست میگه من شخصیت و رفتار برام مهمه دختر پسر باز و بی ادب و... نمیخوام