2777
2789
عنوان

شوهر بی شرف

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 64 پست
واقعا خانواده وحشتناکی هستن ی خانواده عجیب غریب که ظاهرشون مومن با خداس ولی واقعا حیوونای هستن تو ...

عین خانواده شوهرمن البته فقط مادرشوهرم ادعای خداترس بودن داره ک ازهمه پستتره

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻

اگرمجردی بادقت انتخاب کن گول حرفای اول رابطه رونخور گول ظاهرطرف نخور اول ببین ازنظرروانی شخصیت سالمی ...

گاهی بعد سالها میبینی طرفت عوض میشه ، یا با تاثیر از اطرافیان هست یا فضای مجازی یا دلش هیجان میخواد و نمیدونم چی ،،، سه تا بچه دارم ، با عشق و علاقه انتخاب کردیم همو ، کلی خوب بودیم و ... که مطمئن شدم از زندگی ایم و سه تا بچه آوردم ، حالا بعد این همه سال گند زد و فهمیدم تازه داره با یکی توی نت اشنا میشه و داره چت میکنه !! آدما همیشه یه رنگ نمیمونن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا اخلاق خیلی مهم عزیزم خیلی زیادمن گول ظاهروحرفاشو خوردم گول خانواده ب ظاهرتحصیل کردشو ک همشون ی ...

خدا کمکت کنه گلم در اینده یه بخت خوب نصیبت میشه😊 آره من فقط اخلاق درنظر گرفتم نه تیپش نه خانوادش نه قیافش مهم نبود خداروشکر راضیم

خدایا شکرت بابت همه چیز...

چرا انقدر خیانت زیاد شده امروز با دوستام داشتم حرف میزدیم همچین بحثی بود چیزی که من از حرفاشون فهمید ...

بستر فساد رو تو جامعه گسترش دادن. با کارهاشون مثلا همین صیغه های ساعتی رواج چند همسری  اینکه ی پسر میتونه چن از لحاظ مالی خوب نیست راحت صیغه ساعتی کنه مشکلات اقتصاد و روانی که تو کشور ایجاد کردن  تبلیغ کودک همسری. تموم این کارها باعث  رشد آدمای بیمار میشه  

عین خانواده شوهرمن البته فقط مادرشوهرم ادعای خداترس بودن داره ک ازهمه پستتره

باورت میشه هر آدم سالمی که وارد این خانواده میشه از لحاظ روحی بیمار میشه دومادشون عین دسته گل بود دختر با کاراش شوهرشو افسرده گوشه گیر کرد آخر سرم ی میلیارد مهریه شو گرفت طلاق گرفت خوشی زده بود زیر دلش

گاهی بعد سالها میبینی طرفت عوض میشه ، یا با تاثیر از اطرافیان هست یا فضای مجازی یا دلش هیجان میخواد ...

نمیدونم چی بگم فقط بمیرم برا مظلومیت خانوما البته همه مث منوشمانیستن خیلیا خیانت میکنن بازم روسرمیزارنشون

خدا کمکت کنه گلم در اینده یه بخت خوب نصیبت میشه😊 آره من فقط اخلاق درنظر گرفتم نه تیپش نه خانوادش نه ...

خداروشکرعزیزم الهی خوشبختیتون پایدارباشه توعاقل بودی عزیزم برای ی عمرتصمیم گرفتی من احساسی تصمیم گرفتم دارم چوبشومیخورم من ازدواج دومم دیگ داعون شدم دوسال ونیم عقداین شد

باورت میشه هر آدم سالمی که وارد این خانواده میشه از لحاظ روحی بیمار میشه دومادشون عین دسته گل بود دخ ...

خداازشون نگذره 

بستر فساد رو تو جامعه گسترش دادن. با کارهاشون مثلا همین صیغه های ساعتی رواج چند همسری اینکه ی پسر م ...

همشم این نیست مشکلات این جامعه برای مرد و زن یکیه 

ولی از هر صد مرد دو نفر خیانت نمیکنن

از هر صد زن دوتا زن خیانت میکنن 

مرد جماعت کلا ذاتش تنوع طلب و چندشه 

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند

واییی منم ترسوندی که🥹🥹

فقط انگار باید بگیم خدا شانس بده و حواسش به زندگیت باشه، هیع با اینکه گفت اشتباه کردم ولی زخمش بعد دو سال همنوز روی دلمه ، هیچ وقت دیگه نمیتونم اعتماد کنم راحت و دلم اروم باشه