2777
2789
عنوان

شوهر بی شرف

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 64 پست
اره خانواده ش داغون شدن میگن چند دقیقه قبل خودکشی با شوهرش تلفنی حرف زده معلوم نیست بهش چی گفته

خدایا اون مرتیکه کارمای کارشو ب بدترین شکل ممکنببینه خدایا درحق مازنا خیلی ظلم شده میدونم خودت حقمون نیگیری

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻

من یه دوستی دارم

میگفت کارم به دادگاه افتاد

بعد تو این مدت هم شوهرش زن می‌آورد به خونش

تو تخت خواب زنش

بعدش شورای حل اختلاف این زن و شوهر رو آشتی میده

زن که برمیگرده خونش از خونش ک ا ن پیدا میکنه

شوهرش هم گردن میگیره خیانتش رو

می گه آره زن می آوردم خونه

بعد به زنش میگه یکی رو آورده بودم حین رابطه زمین رو چنگ میزد

خدا لعنت کنه شوهره رو دوستم الان بعد ۵ ساله کاملا افسردگی گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانت کرد ؟

خیانتش ک نتونستم ثابت کنم درحد فهمیدن خودم بود...اخرش گفتن روانی  چندماه ولم کرده نفقه نداده ترک انفاق زدم درگیراعتیادمشده خدایا پکیج کاملی ازمشکلات بعدهمه بلایی سرم اورد خودشم سرمیبینه

چکار میکنه مثلا میشه یخورده توضیح بدی ممنون

خیلی شدید کتکش میزد زشت ترین فحش ها رو بهش میداد سر حرف مادرش و خواهرش ی عالمه کتکش میزد خانواده دختر ده بار درخواست طلاق دادن  دختر بدبخت رو ی جوری ترسونده عزت نفسشو ازش گرفته که  می‌ترسه  رو حرفش حرفی بزنه.  ترس تحقیر تو وجود زنش کرده  باورت میشه خواهرشوهراش میگن حیف داداشم  زنش ديوونه هست

خدا بهت صبر بده چقد سخت 🥹

اگرمجردی بادقت انتخاب کن گول حرفای اول رابطه رونخور گول ظاهرطرف نخور اول ببین ازنظرروانی شخصیت سالمی داره تعهدداره

اگرمجردی بادقت انتخاب کن گول حرفای اول رابطه رونخور گول ظاهرطرف نخور اول ببین ازنظرروانی شخصیت سالمی ...

ممنون گلم

نه متاهلم من بخدا هیچ چیزش نگاه نکردم فقط اخلاق اخلاق 

خدایا شکرت بابت همه چیز...

ما همسایمون شوهرش برده بودتش خونه باباش اسرار که نیا خودم میام دنبالت اینم مشکوک شده بود یواشکی رفته دیده شوهرش و با زنه تو خونش وضع ناجور نفت ریخت رو خودش و اونا آتیش بزنه اونا فرار کردن زنه خودش و آتیش زد مرد یه پسر ۲ساله داشتن مرده بعدش ازدواج کرد چند بچه داره عین خیالشم نیست

چرا انقدر خیانت زیاد شده 

امروز با دوستام داشتم حرف میزدیم همچین بحثی بود چیزی که من از حرفاشون فهمیدم  اینه که همشون قبول کردن تو اینده قراره بهشون خیانت بشه 

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند

ممنون گلمنه متاهلم من بخدا هیچ چیزش نگاه نکردم فقط اخلاق اخلاق

دقیقا اخلاق خیلی مهم عزیزم خیلی زیادمن گول ظاهروحرفاشو خوردم گول خانواده ب ظاهرتحصیل کردشو ک همشون یکی ازیکی بی وجدانتر واصلا ازخدانمیترسن 

واقعا خانواده وحشتناکی هستن ی خانواده عجیب غریب که ظاهرشون مومن با خداس ولی واقعا حیوونای هستن تو ...

دقیقا تو فامیل ما هم اینجور خانواده ایی هست هر کی باهاشون وصلت کرده بدبخت شد

خدایا شکرت بابت همه چیز...

ما همسایمون شوهرش برده بودتش خونه باباش اسرار که نیا خودم میام دنبالت اینم مشکوک شده بود یواشکی رفته ...

خدانابودش کنه