دخترا خیلی دقت کنید تو انتخاب شوهر یکی از آشناهای ما دکتر پوست و مو بود خیلی خوشگل خانوم باشخصیت خانواده دار سه سال پیش با همکار خودش ازدواج کرد فقط ۴ماه طعم خوشبختی رو چشید چون مردک هول خیانت کرد اونم نه ی بار چند بار اینم هی خانومی میکرد میگفت درست میشه حتی اجازه نمیداد خانوادش تو این قضیه ورودی کنند همه جوره فداکاری کرد آخر سر که بازم شوهرش خیانت کرد اومد خونه ی باباش معلوم نشد شوهرش چی پشت گوشی بهش گفته بود که خودشو از پنجره انداخت پایین فوت کرد شوهرش خیلی حروم زاده بود الانم عین خیالش نیس که زنش فوت کرده مورد اینچنین زیاد دیدم که خانومه عین دسته گل نصیب شغال شده
اگرمجردی بادقت انتخاب کن گول حرفای اول رابطه رونخور گول ظاهرطرف نخور اول ببین ازنظرروانی شخصیت سالمی ...
گاهی بعد سالها میبینی طرفت عوض میشه ، یا با تاثیر از اطرافیان هست یا فضای مجازی یا دلش هیجان میخواد و نمیدونم چی ،،، سه تا بچه دارم ، با عشق و علاقه انتخاب کردیم همو ، کلی خوب بودیم و ... که مطمئن شدم از زندگی ایم و سه تا بچه آوردم ، حالا بعد این همه سال گند زد و فهمیدم تازه داره با یکی توی نت اشنا میشه و داره چت میکنه !! آدما همیشه یه رنگ نمیمونن
چرا انقدر خیانت زیاد شده امروز با دوستام داشتم حرف میزدیم همچین بحثی بود چیزی که من از حرفاشون فهمید ...
بستر فساد رو تو جامعه گسترش دادن. با کارهاشون مثلا همین صیغه های ساعتی رواج چند همسری اینکه ی پسر میتونه چن از لحاظ مالی خوب نیست راحت صیغه ساعتی کنه مشکلات اقتصاد و روانی که تو کشور ایجاد کردن تبلیغ کودک همسری. تموم این کارها باعث رشد آدمای بیمار میشه
عین خانواده شوهرمن البته فقط مادرشوهرم ادعای خداترس بودن داره ک ازهمه پستتره
باورت میشه هر آدم سالمی که وارد این خانواده میشه از لحاظ روحی بیمار میشه دومادشون عین دسته گل بود دختر با کاراش شوهرشو افسرده گوشه گیر کرد آخر سرم ی میلیارد مهریه شو گرفت طلاق گرفت خوشی زده بود زیر دلش
فقط انگار باید بگیم خدا شانس بده و حواسش به زندگیت باشه، هیع با اینکه گفت اشتباه کردم ولی زخمش بعد دو سال همنوز روی دلمه ، هیچ وقت دیگه نمیتونم اعتماد کنم راحت و دلم اروم باشه