2777
2789
عنوان

شوهر بی شرف

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 64 پست
فقط انگار باید بگیم خدا شانس بده و حواسش به زندگیت باشه، هیع با اینکه گفت اشتباه کردم ولی زخمش بعد د ...

واقعا سخته اره حتی چت کردن با یه زن دیگه منم سختمه امیدوارم هیچوقت نبینم 

خدایا شکرت بابت همه چیز...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباهش اونجا بود که نادیده میگرفت یا بازم با این حال دوسش داشت):

ادم کرو کور میشه منم اینطوری شدم الان دارم بهاشو میدم باروان وزندگیم 

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻

شما که ازدواج دوم بودی کاش بیشتر آشنا شده بودی مدت بیشتری باهاش میگذروندی حداقل خوب میشناختیش

فامیل بود عزیزم من خودم انتخاب کردم بخاطراعتمادزیاد بهش وعشقی ک نسبت بهش داشتم بدیاشو ندیدم

همشم این نیست مشکلات این جامعه برای مرد و زن یکیه ولی از هر صد مرد دو نفر خیانت نمیکنناز هر صد زن د ...

درسته  اما کشوری که مسئولان باسوادی داشته باشه که معنی واقعی و درست خانواده و ازدواج رو درک کرده باشن و تحصیل کرده باشن تو این زمینه  درست فرهنگ سازی میکنن  و برنامه هاشون در راستای ساختن کشوری سالم با مردمی سالم  هستش منتها   در کمال وقاحت ی آخوندی میارن تلويزيون که چهار تا همسر داشت و این هربار سر ی خانومشو میبوسید و می‌گفت اینا مثل خواهر هستن باهم   نمیدونم اون خانوما چطوری کهیر نمیزدن از اين زگیل یا سایت آدم حوا  حتی مجوز  ثبت نام تو سایت رو برای دختران زیر۱۸ساله داده  و خیلی چیزای دیگه 

اشتباهش اونجا بود که نادیده میگرفت یا بازم با این حال دوسش داشت):

دقیقا خواهرشم می‌گفت  که بقدری شوهرشو دوس داشت که تموم تلاششو می‌کرد که درست کنه اخلاق شخصیت شوهرشو  و زندگیشو که دوس داشت نگه داره

درسته اما کشوری که مسئولان باسوادی داشته باشه که معنی واقعی و درست خانواده و ازدواج رو درک کرده باش ...

درست نمیشه هیچ داره هر روز بدترم میشه کشور های مسلمون که چند همسری عادیه کشور های خارجی ام دارن رابطه چند نفره رو عادی میکنن 

این اخونده حالا میگفت زنمه یکی دیگه بود اروپایی بود تو پخش زنده طرف سخنرانی داشت فک‌میکرد ویدیو قطع شده داشت به بدن منشیش دست میزد بعد منشیه فرار کرد برگشت دید هنوز رو انتنه 

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند

ای بابا فامیلم بود چه بد واقعا نمیدونم چی بگم شانست خواهر🙁

اشتباه ازخودم بودیسری چیزارومیدونستم بازفرصت دادم

دقیقا خواهرشم می‌گفت که بقدری شوهرشو دوس داشت که تموم تلاششو می‌کرد که درست کنه اخلاق شخصیت شوهرشو ...

منم همینکارو کردم اونقدر بهم اسیب زد ک خودم رهاش کنم

درست نمیشه هیچ داره هر روز بدترم میشه کشور های مسلمون که چند همسری عادیه کشور های خارجی ام دارن رابط ...

درسته این اتفاقات تو کشورای دیگه هم میفته اما  سیاست های خیلی درستی هم  در مورد خانواده تدوین و اجرا کردن تو کشورشون . تموم حرف من اینه مسؤلان ما  عمدا و درکمال وقاحت چند همسری کودک همسری  صیغه های ساعتی رو تو کشور گسترش میده    در کل  کشور ما در طول این سال‌ها بخاطر کارهای مسؤلانمون  از همه لحاظ اخلاقی فرهنگی اقتصادی محیط زیستی نابود شده

اشتباه ازخودم بودیسری چیزارومیدونستم بازفرصت دادم

عزیزم وقتی ازدواج دوم بودی نباید فرصت میدادی یا باید مدت اشنایی بیشتر میکردی حداقل میرفتی و میومد شاید می‌فهمیدی 

خدایا شکرت بابت همه چیز...