2777
2789

اونا قدرتون نگیرن احترام نزارن 

ولی وقتی اونا بیان خودنتون چیکار میکنین یعنی چطور پزیرایی خوش رویی احترام میگیرن ؟؟

من هر کاری میکنم نمیتونم مثل اونا باشم هرچی جلو خودمو بگیرم باز نمیتونم بهترین پذیرایی احترام دارم 

میدونین چیه از این میسوزم اخرشم وقتی میرن پشت سرم با چند نفری گفتن مگه چیکار میکنه واسمون احترامونو هم نداره 😭😭😭 بخدا ک میسوزم شوهرمم میدونه اما باز میگه اشکال نداره احترامشونو داشته باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه خونه شون نرو و دعوتشون هم نکن.ادم رقت و امد میکنه بهش خوشبگذره نه اینکه بهش بی احترامی بشه و اع ...

دقیقا من نمیرم قطع ارتباطم اما خودشون میان 

شوهرمن هر کاری میکنه نمیرم خونشون اصلا

جاریم اینطوریه . ولی بعدا دیدم واقعا مقصر جاریم هستش .

یه رفتارا و اخلاقایی داره و طرز حرف زدن و سخن چینی و ابرو بردن  و.... میگم حق دارن واقعا .

با اینکه جاریم خودشو خیلی برتر و بالاتر و انسانتر و مومنتر و.... میدونه از همه . 

فکر میونه از همه لحاظ عالیه . به همه خدمت میکنه مخصوصا خانواده شوهر، خانواده شوهر آدم حسابش نمیکنن . اما چون جاریم انتقاد پذیر نیست همه چی رو حرف میکنه   نمیتونم بگم به خاطر ابن رفتاراته 

تو هم  اگه انتقاد پذیری  ببین چرا اینکاررو میکنن . اگه منطقی نبود حق با توعه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

جاریم اینطوریه . ولی بعدا دیدم واقعا مقصر جاریم هستش .یه رفتارا و اخلاقایی داره و طرز حرف زدن و سخن ...

عزیزم تو ک منو نمیشناسی من فقط خودم نمیگم ک خوبم به قران همه ازم تعریف میکنن همه حتی شده فامیلاشون جلوشون میگن کاش عروسی مثل تو داشتیم من تو درونم بسوزم باهاشون لب خندونم ک ناراحت از اینجا نرن اما چیکار کنم شانس منه  بعدش اگ مشکلی ازم بود شوهرم خودش حتما میگفت طرف منو نمیگرفت ک