2777
2789
عنوان

خانم ها وقتی خودتون مهمونی جایی برین اما

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 39 پست
سگ با آدم فرق دادهچه مقایسه ایی بود؟؟

دقیقا فرق داره خیلی 

اما روزی ک من خونه مادرشوهرم رفتم واقعا محل سگم بهم نداد بخدا شاید بگین تو بد بودی اینا بخدا نمیدونم چطوری قسم بخورم کلفتیشونو کردم ک رو سرم نشستن ن چیز دیگ 

ن والاه ادم مثل خودشونم رفتار کنه عذاب وجدان میگیره چیکار کنم همون بهتر مثل خودم خانوادم باشم رفتار ...

دقیقا چون اگه مثل اونا رفتار کنی انگار به خودت توهین کردی 

من مادرم یه عمرع دارع به همه خوبی میکنه از مادر خدابیامرزش یاد گرفته و همیشه اون ادم ها جواب خوبیش را با بدی دادن هزار بار بهش گفتم بس کن دست بردار از خوبی کردن و احترام گذاشتن اما میگه من اینجور بزرگ شدم و اونام اونجور پس انتظاری نیس ازشون یه نمونش بگم مغزت سوت میکشه مادر من ۵۰سالشه و عمم ۳۷سالشع و مادر بزرگم ۷۵سالشه 

مادرم به اصرار پدرم خونه و زندگی خودشون ول کردن و اومدن توی خونه پدریش زندگی میکنن با مادربزرگم ، مادرم سفره داری میکنع برای همه احترام و محبت میزاره اما الان چن بار مادر بزرگم مادرمو زده یه بارم عمم میخواسته به خاطر عموم مادرمو خفه کنه فک کن اما مادرم هیچ توهین یا رفتار بدی نکردع هییی ذلم  میسوزه برای مظلومیش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظور من اینه اون که این کارا کرده منش خودش بوده و ذاتش ولی ذات ما که شبیه اون نیس پس طبق منش خودمون ...

خیر عزیزم

محبت بیش از اندازه نادان خیال کج کند

تو فکر کردی میفهنه منش چیه روز به روز گستاخ تر میشه

دقیقا فرق داره خیلی اما روزی ک من خونه مادرشوهرم رفتم واقعا محل سگم بهم نداد بخدا شاید بگین تو بد بو ...

دفعه بعد ک خونت اومدن نباید حتی ی چایی بهشون میدادی یا روی خوش نشون میدادی

دقیقا چون اگه مثل اونا رفتار کنی انگار به خودت توهین کردی من مادرم یه عمرع دارع به همه خوبی میکنه از ...

اخ بمیرم واس دل مادرتون خدا انشالله روزی جواب کل خوبی هاشو میده خیلی سخته 

دقیقا اینجوریه من میگم بد رفتارن جواب خوبیمو بدی میدن از خوبیم سو استفاده میکنن طرف اینجا اومده میگه حتما تو بدی 🤦‍♀️اخ ک اخ فلک 

دفعه بعد ک خونت اومدن نباید حتی ی چایی بهشون میدادی یا روی خوش نشون میدادی

نتونستم به قران نمیتونم خجالت میکشم مثل خودشون رفتار کنم من اخرین دفعه خونش ک رفتم روسریشو اورد جلو چشاش ک منو نبینه چایی ک هیچ سلامم نداد بخدا 

هر طور راحتیدفعه بعد کونشو بکنه بهت بشینه حقته

😅😂 خندم گرفت 😂

خوب چیکار کنم نمیتونم بخدا خیلی سعی کردم ک مثلا به رویش نخندم پرو نشه خر فرصم کنه یحو تو چشام نگاه کردو لبخند زد من دهنم دومتر باز موند 🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ببین اینجور ادمایی که اصلا جرات ندارن جلوت حرف بزنن پشت حرف میزنن دوروغ میگن مثل سگ اینایی ک میگمم ا ...

اره  همینطورین . توی روش  تحویلش میگیرن تعریف و تمجیدش میکنن . پشت سرش کلی حرف و حدیث میگن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اره همینطورین . توی روش تحویلش میگیرن تعریف و تمجیدش میکنن . پشت سرش کلی حرف و حدیث میگن .

پس اونایی ک دوروغ میگن خانواده شوهرته ن جاریت 

حتی شاید جاریت ازشون باخبر شده ک یجورایی ناراحته وقتی میبینتشون