2777
2789
عنوان

خانم ها وقتی خودتون مهمونی جایی برین اما

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 39 پست
عزیزم تو ک منو نمیشناسی من فقط خودم نمیگم ک خوبم به قران همه ازم تعریف میکنن همه حتی شده فامیلاشون ج ...

خب .متاسفامه هر کی میاد واقعا جاریمو تعریف میکنه جلو روش کلی تعریفش میکنن کلی . حتی به برادرشوهر میگن هیچ عروسی  مثل زن تو‌نمیشه  حتی جلوی منم  میگن عالیه فلانه بیسار و.....

امااااا .....

حالا که تو خوب هستی . پس حق با توعه .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب منم اینجوریم اما اخرش ک قدر ندونن خیلی سخته

ببین عزیزم هر کسی در حد شعور خودش رفتار میکنه من اگر از هر کسی به هر دلیلی هم ناراحت باشم هیچ وقت نمیتونم وقتی مهمان سفره ام هست بی احترامی کنم یا نه اصلا کم احترامی کنم اگر این رفتارو انجام بدم خیلی حالم بد میشه و بهم میریزم ،اعتقاد دارم من در شان خودم باید رفتار کنم البته میدونم خیلیا به این رفتار انتقاد دارن اما خب برای راحتی روانم اینطوری ام شما هم سعی کن راهی رو پیدا کنی که حالت با خودت خوب باشه 

خدایم برایم کافیست💗

خب .متاسفامه هر کی میاد واقعا جاریمو تعریف میکنه جلو روش کلی تعریفش میکنن کلی . حتی به برادرشوهر میگ ...

عزیزم تو الان مشکل با من داری یا جاریت ؟

اگه خوب نیستم و اگه جاریتون خوب نیستن پس چرا تشریف میبرن خونه جاریت خوب نرین 

من بدم چرا میان خونم پس 

چندتا جاری دیگم دارم با اینک قهر هم نیستن باهم اما نمیرن خونشون با اینک خودم رو بهشونم نمیدم میان خوب نیان 

اما معلومه خودتم حسادتایی به جاریت داری ها

اخه تو روش جاریمو  خیلی تعریف میکنن . و کلی هم بالا میکشن . 

پشت سرش حتی باباشم فحش میدن . و .....   

دورو هستن .  من از این اخلاقاشون خوشم نمیاد .

میگم مشکل دارید رک بگید. چرا تو روش اونطوری هستید پشت سرش یه مدل دیگه ؟  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عزیزم تو الان مشکل با من داری یا جاریت ؟اگه خوب نیستم و اگه جاریتون خوب نیستن پس چرا تشریف میبرن خون ...

خونه مادرشوهرم هست همیشه . خونه خودش نمیره . چند بارم  مادرشوهرم گفته بره خونش نمیره .  دو بچه هم داره .

به هر حال  میگم  ببین در خودت چیزی هس یا نه . 

اگه هس  تغییر بده .

اگه نیست  دیگه  نزار اونا هم بیان .  چون یک طرفه خدمات میدی 

اخه تو روش جاریمو خیلی تعریف میکنن . و کلی هم بالا میکشن . پشت سرش حتی باباشم فحش میدن . و ..... ...

ببین اینجور ادمایی که اصلا جرات ندارن جلوت حرف بزنن پشت حرف میزنن دوروغ میگن مثل سگ 

اینایی ک میگمم اینجورین جلوم تعریف اینا پشت سرمم حرف میگن هرچی میگم بابا من بدم ولمون کنین برین بازم ولکن نیستن 

اگ خانواده شوهرت راست میگن بزار برن جلوی خودش حرف بزنن جرات ندارن چون میدونن ک چجوری جوابشونو میده جاریت 

منو جاریت انگار هم دردیم ن ولمون میکنن ن ادم میشن 

خونه مادرشوهرم هست همیشه . خونه خودش نمیره . چند بارم مادرشوهرم گفته بره خونش نمیره . دو بچه هم دا ...

ببین چرا خودتو گول میزنی اگ جاریت بی احترامی میدی نمیرفت خونشون حتما مادرشوهرتون احترامشو داره 

و جلوی تو دوروغ میگه ک نمیره خونش تو الان باید به خانواده شوهرت شک کنی ن جاریت 

و من چیزی در خودم ندیدم نمیبینم ک عوصش کنم من همونم ک هستم نمیخان نیان خونم یه تاپیکی زدم ک خونه مادرشوهرم بودم میخایی بخون 

من خیلی چیزارو دیدم خیلی کارا واسشون کردم اما لزومی نمیبینم واستون واصح تعریف کنم 

فقط لطفا حسود نباشین حرف مادرشوهرتون باور نکنین خیلیم راصیه ک جاریتون میره خونش وگرنه خودش زبون داره ک جاریتو فراری بده از خونش اما نمیکنه چون نمیخاد بره 

یه سگ که گازت میگیرع توام گازش میگیری ؟ هر جور که منش خودته انجام بده

ن والاه ادم مثل خودشونم رفتار کنه عذاب وجدان میگیره چیکار کنم همون بهتر مثل خودم خانوادم باشم رفتار کنم هرچی خدا بخاد خدا خودش میبینه