2777
2789
عنوان

دانشگاه آزاد

202 بازدید | 28 پست

خانوما شما باشید با قصد مهاجرت، و اینکه هزینه تبدیل کردن مدرک دانشگاه دولتی براتون مشکله

میرفتید دانشگاه آزاد؟ یا همون میخوندید برای دولتی؟

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آزاد

یادمه یه خانم که داروسازی خونده بود میگفت هزینه آزاد کردن مدرکش ۱۲۰ تومنه

سال ۱۴۰۲

دیگه راست و دروغش رو نمیدونم

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

آزاد یادمه یه خانم که داروسازی خونده بود میگفت هزینه آزاد کردن مدرکش ۱۲۰ تومنه سال ۱۴۰۲ دیگه راست و ...

هزینه ترم آزاد هم بالای از اون ور

دانشجوی حقوق سراسری🩷✨ گاهی شاعرم و گاهی ام جوونی ام رفته صدام رفته دیگه گل یخ توی دلم جوونه کرده 

مگه آراد کردن مدرک دانشگاه دولتی چقدره؟

الان خبر ندارم به دلاره ولی بازم زیاد میشه دیگه

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...

هزینه ترم آزاد هم بالای از اون ور

آره خب برای رشته های پزشکی و پیرا بالاست

اما رشته های دیگه شهریه کمتری دارن

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

هیچ فرقی باهم نداره مدرکش هم کاملا معتبره

مطمئنی شما ؟ میتونم برم آزاد شرایط مالی دارم

از اونور هوش خوندن دولتی هم همچین زر نزنم دارم.

آزاد یادمه یه خانم که داروسازی خونده بود میگفت هزینه آزاد کردن مدرکش ۱۲۰ تومنه سال ۱۴۰۲ دیگه راست و ...

نه بیشتر از 120 تومنه قطعا الان

بیشتره....

آره خب برای رشته های پزشکی و پیرا بالاست اما رشته های دیگه شهریه کمتری دارن

حتما آزاد سازی مدرکشون هم پولش کمتره

دانشجوی حقوق سراسری🩷✨ گاهی شاعرم و گاهی ام جوونی ام رفته صدام رفته دیگه گل یخ توی دلم جوونه کرده 

حتما آزاد سازی مدرکشون هم پولش کمتره

شاید

والا من خودم دولتی صنایع غذایی قبول شدم

ولی ترجیح دادم برم آزاد و تو شهر خودم باشم

دولتی

امیدوارم ترند بعدی داشتن شخصیت باشه 😊وقتی بزرگ میشی دیگه تعداد آدما برات مهم نیست، واقعی بودنشون مهمه🌱🌱🌱 توعه عزیزم خیلی دوست دارم 😍خیلی زیاد😍تو لایق بهترین هایی گلم. 😘