2777
2789
عنوان

چه مریضی ای دارید

1463 بازدید | 116 پست

از روزی که مریض شدم خیلی دلم شکسته دیگه هیچ چیزی قشنگ نیست اصلا نمیتونم خوشبین باشم آدمای دیگه رو که میبینم فکر میکنم همه سالم و سرحال و هیچکس با هیچ مشکلی دست و پنجه نرم نمیکنه تو اطرافیان و هم سن و سالام کسیو نمیشناسم که مشکلی داشته باشه و غمگینم شما چی؟چطور باهاش کنار میاید؟من نمیتونم کنار بیام روزی هزار بار آرزوی مرگ میکنم فقط با دوستم حرف میزدم که اونم وقتی فهمید مریضم شروع کرد حرومزاده بازی درآوردن برای همین دیگه باهاش حرف نزدم 

الان فقط مامانمه که اونم تا میام درد و دل کنم تازه دعوام میکنه میگه چرا چرت و پرت میگی نمیشه باهاش حرف زد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگرن دارم 🤦🏻‍♀️

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

ببخشید،چه مریضی داری؟ 

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

انشالله خداشفا بده زودترحالت خوب بشه گلم

میتونم بپرسم چه مریضی داری؟

من فشارخون بالا دارم..کلیه هام سنگ سازه...کبدم مشکل داره.الان چندماهی هس.

توکل به خداکن.هیچوقت ناامیدنباش..دخترعمه م دوراز جون شما چندسالیه سرطان سینه داره.باورکن وقتی میبینمش اینقدرپرانرژیه تعجب میکنم.همیشه خداروشکرمیکنه.میگه خدامنودوست داشت این مریضیو داد که لااقل اون دنیام خوب باشه..دردی که میکشم اگه گناهیی..چیزی باشه پاک میشم .میگه این دنیا دوروزه بلاخره میادمیگذره ولی اون دنیاابدیه..اینقدر به آدم روحیه میده.شماهم زیاد غصه نخور خدابزرگه