2777
2789
عنوان

چه مریضی ای دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 116 پست
واقعا؟چاقم اتفاقا..

آره عزیزم چند سالته؟درمانش سبک زندگی سالمه وزنتو بیاره پایین البته نه با رژیم غلط و نخوردن و اینا رژیمی که متخصص بده پروتئین و ویتامین کافی داشته باشه و در کنارش ورزش باشه که عضله سازی کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم دیسک گردن دارم حتی نمی تونم کارای خونمو به راحتی انجام بدم هرچند وقتی کمکی می گم بیاد دخترمم ...

اینم اضافه کنم که ماه پیش معدم شروع به  خونریزی کرد الانم تحت درمانم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

زندگی رو اینقدر ب خودت سخت نکن تنگی کانال واقعا اونقدر بیماری حاد و ناتوان کننده ای نیست یکم محدودیت ...

مال من رباط ضخیم شده تو سن من خیلی خیلی نادره آره دیسک و دیدم ولی تنگی کانال و ندیدم تو جوونا

تنگی کانال نخاعی در صورتی که حتی 30 سالم هم نیست😓😞💔

عزیزم باجوش زدن وغصه خوردن کاری پیش نمیره..الان هرچی استرس داشته باشی وهمه ش فکرمریضیت باشی روزبه روزحالت بدترمیشه.توکل کن به خدا.انشالله بهترمیشی.دارو داره بری دکتر میده استفاده کنی بهترمیشی یا ورزش و...

اره درست میگه من کیست تخمدانم با شیاف گیاهی درنان شد میخواستم اگه متاهلی بهت بگم چی بود ان شاالله هر ...

چیکار کنم بختم بسته اس نمیتونم شوهر کنم.😭😭

یکمم پرتوقع هستم میخام شوهر خوب کنم بس خونه بابام اذیت شدم..ک نیست..چندتا عالی اومد رفتن بر اثر دعا ..چ غلطی کنم..نیاز جنسی هم اذیتم میکنه..تنبلی تخمدان چاقی...وای روانی شدم

ن اما دکتر میگ‌زود شوهر من بزا

آخب منم این مشکل انحرافو داشتم الان هر پسری میاد سمتم پسش میزنم و یه کاری میکنم که بره نه حالا که پسرا ریخته باشن سرم ها ولی همون یکی دو تایی هم که می‌خواستند نزدیک شن نذاشتم میترسم بفهمن یه چیزی بگن دیگه داغون میشم و هنوزم روم نمیشه تو چشای کسی نگاه کنم همش چشمامو میدزدم