2777
2789
عنوان

چه مریضی ای دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 116 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین حس و دارم قبلا وقتی یکی میگفت دارم دق میکنم میگفتم چی میگه؟درک نمیکردم ولی الان درک کردم چو ...

مشکل من جایی که حتی پزشک ها هم نمیدونن چمه و تشخیص نمیدن 

تنگی دریچه نخا کلی آدم میشناسم عمل کردن همسایمون سال بعد از عمل باردار و زایمان هم کرد 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
میشه مشکلتو بدونم؟

احتمالاً وقتی بشنوی میگی این که چیزی نیست، برای من بدتره 🥲

من دارم بهت راهکار می‌دم... دست از مقایسه کردن خودت با دیگران بردار.... هر کسی یه جوریه، ولی کی آینده رو دیده؟ از کجا می‌دونی اونی که به نظرت خیلی سالم و قویه یهو یه بیماری گریبانشو بگیره و با مرگ دست و پنجه نرم کنه؟!

من نمی‌تونم راجع به شرایط شما قضاوت کنم! حتماً شرایطت سخت و نادره و از این بابت برات ناراحتم. ولی باید قبولش کنی و خودتو وفق بدی و با این شرایط جدید زندگیتو بسازی ☺️

من هر موقع که وسوسه میشم خودمو با هم قطاران خودم مقایسه کنم، به خودم تلنگر می‌زنم که یادت نره اونا دو تا بال داشتن و تو یه جفت پای ضعیف! و اینکه الان تونستی کنار اونا بایستی یعنی شاهکار کردی و به خودم افتخار می‌کنم 🥰