2777
2789

ی شوهر خاله دارم خیلی بهم حرف میزد جلوشوهرم داخل جمع تاپیک زدم ک چیا گفته.

بعددیشب منم پیام دادم شستمش.

حالا امروز زنگ زده ب شوهرم فحش داده ک چرا زنت بم حرف زده .بعد میخاسته بره در خونه پدرشوهرم.بهشون بگه جریان رو.مامانمم ظهر اومد پیشم بهم میگه جلو شوهرتو بگیر فلان نکنه بیسار نکنه بهش گفتم شوهر من اصن کاری نداره اون شروع کرده خووووو.از دست مامانم اینقد خودمو زدم اینقد خودمو زدم داشتم سکته میکردم.ما کاری نداشتیم منوشوهرمم اصن همسن شوهرخالم نیستیم ک باهاش حرفم بزنیم ک بگیم ما اول شروع کردیم.دارم سکته میکنم دیگه💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفتم پیام نده

رو در رو بگو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

چه ادم بی فرهنگی ، با این ادما اصلا رفت وامد نکنید ، حالا شاید ی چیزی گفته بترسی نره ، ، مامانت زنگ بزنه به خالت بگه دعواتون مگه تقسیر پدر شوهرش که می خواهید بری خونه پدر شوهرش ،حتما می خواد عابرو ت رو بریزه عجب ادم چیپی  هست ، شکایت تو رو به بابات نمی کنه می خواد بره در خونه پدر شوهر 😶‍🌫️

بهش گفتم تا الان هرچی بهم گفتی جد و ابادتههزاران بار بهم گفته بود بی شرف

خوب کردی زنگ بزن پدرشوهرم جریانو بگو ک بدونه چیه جوابشو بده 

از هیچ کسم نترس 

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات