2777
2789
عنوان

شوهر خالم میخاد بره درخونه پدرشوهرم چیکارکنم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2950 بازدید | 76 پست

اون چون حس می‌کنه از پدر شوهرت میترسی تا عمر داری میخواد با اون تهدید کنه بزار بره هر چی میخواد بگه دهنش بسته میشه خودش ...منم یه دوستی داشتم باهاش به مشکل خوردم اونم چون میدونست رابطه منو مادر شوهرم خوب نیست گفت میرم اونجا ابرو تو میبرم گفتم من کاری نکردم هر گوهی میخوای برو بخور اونم رفته بوده هر چی دروغ عوضی گری بود گفته بود چه تهمت هایی که بهم زده بود رفتم اینقدر زدمش همون جلو مادر شوهرم خفش کردم بعد هم گفتم واگذارت بخدا قربون خدا برم یکسال نشده داغونش کرد بازم هر روز میگم خدا ازش نگذره هنوزم دلم آروم نگرفته

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا میرفتم خونه پدرم میومد بهم حرف میزدمیرفتم خونه داییم میومد بهم حرف میزدشوهرم گفت حتی خونه پدرتم ...

عجب دختر فکر اینجاهاشو نکرده بودی ؟؟

چرا عواقب کارت رو نسنجیدی ؟!

باید در لحظه جواب بدی نکه بعد بشینی پیغام و پسقام  بفرستی !!! به شوهر خالت گفتی هرچی گفتی جد  آبادته!!!

نمیشد یکم محترمانه تر میگفتی ؟!  میگفتی  مراقب حرفاتون  باشید باعث رنجشم شده اگر تکرار کنید بی جواب نمیمونه 

بعدم آدم مگه شوهرشو با فامیل خودش در میندازه الکی ؟!!

با پدر شوهرت هماهنگ کنین اگر بهش زنگ زد جواب نده اگرم رفت جلوی درشون زنگ بزنه ۱۱۰به شوهر خالت بگو کا ...

من با خانواده شوهرم حرف نمیزنم.

این میرفت اونجا ابرو برام نمیزاش

یعنی چی ببخشید متوجه نشدم یعنی تو مهمونیا و رفت و آمدها به جای خوش و بش تیکه و کنایه میزنه ؟ یا چی؟ ...

شوهرمم گفت اون شروع کرده مامانت بهم  پیام داده گفته چرا بهش حرف زدی.الانم ک مامانم فهمید چی گفته میگه ن من منظورم چیز دیگه ای بووووووود گریه میکنه.

اره دقیقا یکسره توهین میکرد جلو شوهرم هی تخریبم میکرد 

به مادرت بگو دفعه دیگه نه بیا خونمون نه زنگ بزن بهمون.بذار شوهر خاله تخمی‌ت هم هرجا میخواد بره.به شو ...

اینقد خودمو ا دست مامانم زدم اینقد خودمو چنگ زدم.

بهم گفت کاری کن شر بخوابه گفتم مگه من گفتم بهش زنگ بزنه شوهرم فحش بده گفت به شوهرت بگو ساکت بمونه.خو چرا شوهرم ساکت بمونه اون فحش بده 

مادرم اینا میترسیدن بره در خونه پدرشوهرم چون باهاشون حرف نمیزنم 

عجب دختر فکر اینجاهاشو نکرده بودی ؟؟چرا عواقب کارت رو نسنجیدی ؟!باید در لحظه جواب بدی نکه بعد بشینی ...

شوهر خالم تو جمع بهم گفت گ.وزو 

بنطرت بهش نگم جدو ابادته؟ 4ساله از وقتی ک عقد کردم ملاحضه کردیم هی داشت بدتر میکرد.

هزاران حرف جلو شوهرم بهم گفت شوهرم هی سکوت میکرد هی سکوت میکرد اگ میزدش می‌ترکوندش دیگ ساکت میموند.شوهر خالم کلا ادم مشکل داریه 

با خاله کوچیکمم اینجوری بود کاری بهش کرد خالم خونه خواهرش بخاطر این الدنگ دیگ نمیره 

شوهرت حق داره ،مامانت چشه 😶‍🌫️ این چه شوهر خاله پرویی فحش می ده مامانت باهاشون رفت وامد داره ، خو ...

ما بخاطر رودروایسی ک داشتیم ساکت بودیم.

مامانمم میگ میترسم بره در خونه پدرشوهرت.خب تقصیر ما چیه؟خودش زنگ زده بود ب شوهرم فحشا ناجور ناجور داده منو شوهرم تازه ازدواج کردیم 2 سال و نیمه چطور روت میشه اینقد پرویی

اصن چرا اینجوریه ؟😐 معلومه آدم نرمالی نیستاگرم رفت خونه پدر شوهرت زنگ بزنید ۱۱۰ ، از این بی همه چیز ...

کاش حیوون بود.یبار ضامنم شد واسه وام ازدواج میگه چون ضامنتون شدم دیگ هرچی خاستم بهتون میگم.

ب شوهرم زنگ زده گفته من ضامنتون شدم نباید حرف می‌زدید. درصورتی ک بابام هزاران بار ضامنش شده بود حتی بابام گفت چن سال پیش قسط نداشت بده خودم میدادم جاش

چیا میگفت مثلا من نمیدونم چرا یه ادم اینقدر بی ادبی کنه همه باید ساکت باشند کسی نبود دهن عنوان آقا ر ...

الان ک بهش پیام دادم زورش اومده.زنگ زده امروزب شوهرم سرکار.اینقد ب شوهرم فحشا ناجور ناجوری داده

درصورتیکه شوهرم تازه وارد ما شده چطور روت میشه اینجور بگی.اینقد خودمو زدم خودمو کشتم

شوهر خالم تو جمع بهم گفت گ.وزو بنطرت بهش نگم جدو ابادته؟ 4ساله از وقتی ک عقد کردم ملاحضه کردیم هی دا ...

عجب شوهر بی غیرتی 

عجب شوهر خاله ی بی فرهنگ و بیشعوری 

چرا همون لحظه که چرت و پرت میگه جوابشو نمیدی ؟!

اصلا باهاش قطع ارتباط کن این آدم دیوانه ست